Dat wordt smullen: Het Perfecte Plaatje op Reis strikt Fresia én Sophie Bouquet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

In het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje kunnen we genieten met de plaatjes van Fresia en Sophie Bouquet. De dames zullen moeten laten zien of ze net zo goed achter, als voor de camera te werk gaan. 

Fotografes Sophie Bouquet en Fresia Cousiño Arias

Nog even afwachten en dan start het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. In deze editie reizen de deelnemers af naar het zonnige Thailand. Presentatrice Fresia Cousiño Arias en actrice Sophie Bouquet zijn twee van de acht deelnemers die het in de wedstrijd tegen elkaar opnemen. Enkele andere bekende deelnemers zijn influencer Kaj Gorgels, Danny de Munk en actrice Suzan Visser.

Het Perfecte Plaatje is weer helemaal terug

In Het Perfecte Plaatje nemen bekende Nederlanders het tegen elkaar op om de beste foto’s te nemen. Ze ondervinden hoe het is om als echte professionele fotograaf aan het werk te gaan. Het programma bestaat al sinds 20116 maar pas vanaf 2022 kwam er een editie in het buitenland van het programma. De editie vanaf dit jaar is vanaf 15 mei te zien op RTL 4 en Videoland.

Fresia heeft er nu al zin in

Fresia Arias is presentatrice bij ESPN waar ze verslag doet van voetbalwedstrijd en klaar staat voor interviews en voorbeschouwingen. In 2022 deed de presentatrice nog mee aan het tv-programma Wie is de Mol? Ze kwam bij dit programma zelfs tot de finale en won deze ook. Tijdens de uitzending van Het Perfecte Plaatje zullen we zien of de presentatrice net zo goed met een fotocamera als met een microfoon overweg kan. Ze heeft er in ieder geval al zin in!

Fresia Arias

Wordt Sophie Bouquet de ster van Het Perfecte Plaatje?

Sophie Bouquet is als actrice onder ander te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. In de rol van Merel Verduyn speelde ze hier in al meer dan 300 afleveringen. Voor de camera staan is inmiddels de normaalste zaak van de wereld voor Sophie, maar of ze het net zo goed doet als ze achter de camera staat gaan we pas tijdens de uitzendingen van Het Perfecte Plaatje zien. Maar deze bijzondere dame gaat ongetwijfeld de show stelen.

Meer bekijken op Instagram van deze dames

Wil je meer zien van Fresia en Sophie. Bekijk dan via deze link de Instagram pagina van Sophie Bouquet en via deze link de Instagram pagina van Fresia Cousiño Arias.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...