Dansende Emma Heesters laat zich helemaal gaan op vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is de meest vrije zangeres van Nederland. Dat laat ze wel zien met alle danspasjes die ze uitvoert. 

Beeldschone zangeres Emma Heesters is een van de meest beweeglijke dames op social media. Ze weet als geen ander hoe ze goed haar heupen moet schudden om zo de aandacht van haar volgers vast te houden. Eens in de zoveel tijd uploadt Emma dan ook een hartstikke leuk filmpje waarin ze haar nieuwe danspasjes laat zien. Daarmee imponeert ze al haar volgers meteen. Haar wilde moves betoveren haar kijkers. Die worden na het zien van Emma haar prachtige bewegingen op slag verliefd en weten van ellende niet meer hoe ze door moeten zonder een dansende Emma. De zangeres experimenteert ook veel met TikTok, om zo bovenaan te blijven staan in de lijst met populaire zangeressen. Daar doet ze ook al van die leuke dansjes. Het is duidelijk. Een dansende Emma Heesters is eigenlijk bij voorbaat al een hit.

Lees ook: Emma Heesters deelt uitdagende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters ziet dubbel op waanzinnig mooie foto

Je ziet Emma niet één, niet twee, maar gewoon drie keer voor je neus verleidelijk dansen in haar video. en dat is natuurlijk al genoeg reden voor een feestje. Emma weet met haar exotische passen iedereen te verleiden. Dan beweegt ze naar links, schudt haar heupen naar rechts en dan haalt ze weer haar handen verleidelijk door het haar. De video van de beeldschone Emma bewijst maar weer waarom ze de meest aantrekkelijke zangeres van Nederland is. Het is in dit geval ook helemaal niet erg om een beetje dubbel te zien. Want meer naar Emma mogen kijken in haar leuke dansroutine, is niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de ziel. Je voelt je namelijk gelijk een stuk vrolijker als je naar de mooie video van Emma hebt gekeken. De knappe zangeres maakt op die manier voor veel van haar volgers de dag weer helemaal goed. Het is sowieso goed advies. Als de dag een beetje tegen zit, kijk dan een video van Emma Heesters die danst. Dan voel je jezelf weer gelijk helemaal vrolijk.

Emma gaat knallen dit jaar met een muzikale toppositie

Met al het drama rondom zangers Maan de Steenwinkel en The Voice of Holland en het oudste zusje van meidengroep OG3NE die nog steeds met liefdesverdriet kampt, heeft de absolute top van de vrouwelijke muziekwereld in Nederland behoefte aan iemand die de leiding neemt. En er wordt flink gekeken naar Emma Heesters om die positie in te nemen. Het kan dus nog wel eens het ultieme jaar worden voor Emma. Als ze haar kaarten goed speelt dan is ze aan het einde van het jaar de meest populaire zangeres van Nederland. En daar doet Emma het natuurlijk allemaal voor. Dan zou ze het ene na het andere stadion helemaal uitverkopen met haar geweldige concerten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.