Dankzij deze BN’er hebben Suzan & Freek meer plezier in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze BN’er houdt de slaapkamer van Suzan en Freek lekker spannend! Zonder haar werd de slaapkamer van het stel een stuk saaier. 

Suzan en Freek zijn één van de bekendste duo’s op zanggebied in ons land. Ze zijn altijd samen en daarom is het belangrijk om het ook in de slaapkamer spannend te houden. Gelukkig helpt deze BN’er hen hier een handje aan mee.

Lees ook: Suzan en Freek delen eindelijk eerlijke foto vanuit hun slaapkamer

Suzan & Freek in pyjama van Chantal Janzen

Suzan & Freek delen op hun Instagram een enorm vrolijke foto in pyjama. Het zijn helaas geen pakjes die niks verhullend zijn en waar we het warm van krijgen. De pyjama’s zijn een soort huispakken met de eerste letters van hun naam. Suzan en Freek lijken er erg blij mee want ze stralen op de foto. Suzan straalt uiteraard in een roze pak en Freek in een wat stoerdere blauwe versie. Het ANWB koppel matcht weer enorm. De pyjamas hebben ze gekregen van Chantal Janzen.

Zijn Suzan en Freek bij Chantals Pyjama Party?

Chantal Janzen geeft jaarlijks een groot feest in het Ziggo Dome. Hier komen duizenden mensen in hun mooiste pyjama. Het is een iet wat hysterisch feest maar wel gepresenteerd door Chantal Janzen, wat veel goed maakt. Het doel is om door middel van allemaal spellen uiteindelijk één winnaar uit het publiek te trekken. Deze winnaar krijgt van Chantal Janzen een geheel verzorgde reis, maar ze moeten dan wel gelijk in pyjama vertrekken. Suzan & Freek komen optreden tijdens Chantals Pyjama Party. Dat belooft dus een spannende avond te worden.

Suzan van Freek is heel ziek

Helaas ligt Suzan nu al de hele dag in pyjama want Suzan heeft het flink te pakken. Suzan en Freek kondigen op hun Instagram aan dat ze twee shows helaas moeten afzeggen. Suzan heeft namelijk een erge keelontsteking. En met een keelontsteking kan ze natuurlijk niet zingen. Suzan geeft aan dat het al wel iets beter met haar gaat. Het koppel deelt dat ze met pijn in hun hart de show dus moeten verplaatsen. Gelukkig zijn er gelijk nieuwe data aangekondigd en blijven de kaartjes geldig voor iedereen die van plan was naar het duo te gaan kijken.

Suzan en Freek plaatsen graag ‘echte’ foto

Dat Suzan en Freek een goed gevoel voor humor hebben is niks nieuws. Het duo vind het ook erg leuk om een ‘Instagram vs Reality’ post te maken. Hierin laten ze dan zien hoe bepaalde dingen er in films uitzien, wat vaak helemaal perfect is, tegenover het echte leven. Helaas is de werkelijkheid niet altijd zo mooi als de film en staan de meeste mensen in de ochtend niet op met perfect haar en een dikke laag make-up.

Freek ziet Suzan graag in niets verhullende outfit op een boot

Nu hadden Suzan en Freek weer een nieuwe ‘verwachtingen vs realiteit’ post gemaakt. Op de eerste foto is een knappe dame in bikini op een boot poserend in de zon te zien. We zouden bijna denken dat het Suzan is met bruin haar. Maar helaas deelt Suzan daarna een foto waar ze met een muts en capuchon staat te verkleumen in de kou. Helaas niet helemaal tippend aan het eerste beeld. Jammer genoeg is het in Nederland ook altijd koud en zou Suzan niet eens een bikini aan willen in die temperaturen. Dit zorgt voor teleurstelling bij Freek natuurlijk, want Suzan schrijft bij de post: “Hoe Freek het zich voorstelde vs hoe ik voor zijn neus sta”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!