Crimi-clown fetisj in Hollywood: Joker komt eraan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Joker trailer movie

Kort na het bloederige IT krijg je nóg een must-see clownfilm voor de kiezen!

Het is de nachtmerrie van elke cabaretier: niemand lacht om je, de maatschappij kotst je uit, overal worden cultuursubsidies ingetrokken, en een eerlijke boterham verdienen lukt niet meer. De oplossing? Crimi-clown worden!

Clowns zijn hot

Joker, bekend als de superschurk in Batman-films, heeft eigenlijk geen backstory. Dat is wat hem zo angstaanjagend maakt: waar komt deze doorgedraaide clown vandaan? Wat motiveert hem? Omdat Hollywood op dit moment, na twee zeer succesvolle IT-verfilmingen volop profiteert van een wereldwijde clownfetisj, werd dit personage, voor het laatst gespeeld door de inmiddels overleden Heath Ledger, weer afgestoft. Ineens moest ook de Joker een eigen verhaal krijgen. Iedereen vreesde voor een flop, maar nu lijkt het toch een ongelofelijk vette film te gaan worden. Al is het alleen om de onnavolgbare Joaquin Phoenix twee uur lang te zien schitteren. De film komt 3 oktober uit, en eerder deze week kwam de laatste trailer uit…

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten