Crimi-clown fetisj in Hollywood: Joker komt eraan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Joker trailer movie

Kort na het bloederige IT krijg je nóg een must-see clownfilm voor de kiezen!

Het is de nachtmerrie van elke cabaretier: niemand lacht om je, de maatschappij kotst je uit, overal worden cultuursubsidies ingetrokken, en een eerlijke boterham verdienen lukt niet meer. De oplossing? Crimi-clown worden!

Clowns zijn hot

Joker, bekend als de superschurk in Batman-films, heeft eigenlijk geen backstory. Dat is wat hem zo angstaanjagend maakt: waar komt deze doorgedraaide clown vandaan? Wat motiveert hem? Omdat Hollywood op dit moment, na twee zeer succesvolle IT-verfilmingen volop profiteert van een wereldwijde clownfetisj, werd dit personage, voor het laatst gespeeld door de inmiddels overleden Heath Ledger, weer afgestoft. Ineens moest ook de Joker een eigen verhaal krijgen. Iedereen vreesde voor een flop, maar nu lijkt het toch een ongelofelijk vette film te gaan worden. Al is het alleen om de onnavolgbare Joaquin Phoenix twee uur lang te zien schitteren. De film komt 3 oktober uit, en eerder deze week kwam de laatste trailer uit…

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten