Crimi-clown fetisj in Hollywood: Joker komt eraan!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Joker trailer movie

Kort na het bloederige IT krijg je nóg een must-see clownfilm voor de kiezen!

Het is de nachtmerrie van elke cabaretier: niemand lacht om je, de maatschappij kotst je uit, overal worden cultuursubsidies ingetrokken, en een eerlijke boterham verdienen lukt niet meer. De oplossing? Crimi-clown worden!

Clowns zijn hot

Joker, bekend als de superschurk in Batman-films, heeft eigenlijk geen backstory. Dat is wat hem zo angstaanjagend maakt: waar komt deze doorgedraaide clown vandaan? Wat motiveert hem? Omdat Hollywood op dit moment, na twee zeer succesvolle IT-verfilmingen volop profiteert van een wereldwijde clownfetisj, werd dit personage, voor het laatst gespeeld door de inmiddels overleden Heath Ledger, weer afgestoft. Ineens moest ook de Joker een eigen verhaal krijgen. Iedereen vreesde voor een flop, maar nu lijkt het toch een ongelofelijk vette film te gaan worden. Al is het alleen om de onnavolgbare Joaquin Phoenix twee uur lang te zien schitteren. De film komt 3 oktober uit, en eerder deze week kwam de laatste trailer uit…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!