Corona-update: OG3NE blijft zingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk een corona-update waar je wél vrolijk van wordt! We gaan een kijkje nemen in de woonkamer van je favoriete vrouwen om te zien wat zij allemaal uitspoken tijdens de coronacrisis. Omdat een vrijdag zonder nieuwe muziek als een Koningsdag zonder kater is pakken we vandaag Amy, Shelley en Lisa van OG3NE er even bij. Zij waren voorzichtig begonnen met muziek-op-afstand maken, maar hebben dat plan inmiddels met succes doorgetrokken.

Hun Bohemian Rhapsody-vertolking werd al met luid gejuicht onthaald, maar ook de nieuwste uitgave van hun inmiddels wekelijkse ‘home isolation versions’ mag er zijn. De drie zussen, die Nederland in het verleden vertegenwoordigden op zowel het Junior als ‘Grote’ Songfestival, wonen onafhankelijk van elkaar. Ondanks dat weten ze steeds met dit soort fijne liedjes te komen. Volledig driestemmig, compleet met liveband.

Lees ook: OG3NE zijn de Queens van het thuiszitten

Stayin’ Alive

Deze week namen de zingende zusjes het gehele repertoire van de BeeGees onder handen. Niet dat ze er een rommeltje van maakten natuurlijk. You Should Be Dancing en Night Fever herinneren je aan de tijd dat je nog wél de bloemetjes buiten kon zetten, terwijl Stayin’ Alive je een uitstekende survivaltip meegeeft.

Welke wereldberoemde artiest gaan Lisa, Amy en Shelley volgende week ‘doen’?

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten