Corona-update: OG3NE blijft zingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk een corona-update waar je wél vrolijk van wordt! We gaan een kijkje nemen in de woonkamer van je favoriete vrouwen om te zien wat zij allemaal uitspoken tijdens de coronacrisis. Omdat een vrijdag zonder nieuwe muziek als een Koningsdag zonder kater is pakken we vandaag Amy, Shelley en Lisa van OG3NE er even bij. Zij waren voorzichtig begonnen met muziek-op-afstand maken, maar hebben dat plan inmiddels met succes doorgetrokken.

Hun Bohemian Rhapsody-vertolking werd al met luid gejuicht onthaald, maar ook de nieuwste uitgave van hun inmiddels wekelijkse ‘home isolation versions’ mag er zijn. De drie zussen, die Nederland in het verleden vertegenwoordigden op zowel het Junior als ‘Grote’ Songfestival, wonen onafhankelijk van elkaar. Ondanks dat weten ze steeds met dit soort fijne liedjes te komen. Volledig driestemmig, compleet met liveband.

Lees ook: OG3NE zijn de Queens van het thuiszitten

Stayin’ Alive

Deze week namen de zingende zusjes het gehele repertoire van de BeeGees onder handen. Niet dat ze er een rommeltje van maakten natuurlijk. You Should Be Dancing en Night Fever herinneren je aan de tijd dat je nog wél de bloemetjes buiten kon zetten, terwijl Stayin’ Alive je een uitstekende survivaltip meegeeft.

Welke wereldberoemde artiest gaan Lisa, Amy en Shelley volgende week ‘doen’?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?