Corona-update: OG3NE blijft zingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk een corona-update waar je wél vrolijk van wordt! We gaan een kijkje nemen in de woonkamer van je favoriete vrouwen om te zien wat zij allemaal uitspoken tijdens de coronacrisis. Omdat een vrijdag zonder nieuwe muziek als een Koningsdag zonder kater is pakken we vandaag Amy, Shelley en Lisa van OG3NE er even bij. Zij waren voorzichtig begonnen met muziek-op-afstand maken, maar hebben dat plan inmiddels met succes doorgetrokken.

Hun Bohemian Rhapsody-vertolking werd al met luid gejuicht onthaald, maar ook de nieuwste uitgave van hun inmiddels wekelijkse ‘home isolation versions’ mag er zijn. De drie zussen, die Nederland in het verleden vertegenwoordigden op zowel het Junior als ‘Grote’ Songfestival, wonen onafhankelijk van elkaar. Ondanks dat weten ze steeds met dit soort fijne liedjes te komen. Volledig driestemmig, compleet met liveband.

Lees ook: OG3NE zijn de Queens van het thuiszitten

Stayin’ Alive

Deze week namen de zingende zusjes het gehele repertoire van de BeeGees onder handen. Niet dat ze er een rommeltje van maakten natuurlijk. You Should Be Dancing en Night Fever herinneren je aan de tijd dat je nog wél de bloemetjes buiten kon zetten, terwijl Stayin’ Alive je een uitstekende survivaltip meegeeft.

Welke wereldberoemde artiest gaan Lisa, Amy en Shelley volgende week ‘doen’?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.