Corona-update: OG3NE blijft zingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eindelijk een corona-update waar je wél vrolijk van wordt! We gaan een kijkje nemen in de woonkamer van je favoriete vrouwen om te zien wat zij allemaal uitspoken tijdens de coronacrisis. Omdat een vrijdag zonder nieuwe muziek als een Koningsdag zonder kater is pakken we vandaag Amy, Shelley en Lisa van OG3NE er even bij. Zij waren voorzichtig begonnen met muziek-op-afstand maken, maar hebben dat plan inmiddels met succes doorgetrokken.

Hun Bohemian Rhapsody-vertolking werd al met luid gejuicht onthaald, maar ook de nieuwste uitgave van hun inmiddels wekelijkse ‘home isolation versions’ mag er zijn. De drie zussen, die Nederland in het verleden vertegenwoordigden op zowel het Junior als ‘Grote’ Songfestival, wonen onafhankelijk van elkaar. Ondanks dat weten ze steeds met dit soort fijne liedjes te komen. Volledig driestemmig, compleet met liveband.

Lees ook: OG3NE zijn de Queens van het thuiszitten

Stayin’ Alive

Deze week namen de zingende zusjes het gehele repertoire van de BeeGees onder handen. Niet dat ze er een rommeltje van maakten natuurlijk. You Should Be Dancing en Night Fever herinneren je aan de tijd dat je nog wél de bloemetjes buiten kon zetten, terwijl Stayin’ Alive je een uitstekende survivaltip meegeeft.

Welke wereldberoemde artiest gaan Lisa, Amy en Shelley volgende week ‘doen’?

Laatste nieuws

Foto: Max Verstappen kijkt verlekkerd naar Kelly Piquet op zomerse kiekjes

Max Verstappen is inmiddels een nationale held geworden vanwege zijn vele prestaties op de racebaan. Maar ook hij verdient even een vakantie. 

Foto: Jackie Groenen showt bijzonder luchtkussen in zwembad

Voetbalster Jackie Groenen moest een paar weken geleden nog flink presteren, maar kan ondertussen gewoon genieten van haar luchtkussen.

Foto: Puck Moonen deelt smerig kiekje na nat avontuur

Puck Moonen heeft geen zin om te stoppen met trainen, zelfs als het weer zo gek doet. Dat is bewonderingswaardig, maar levert rare foto's op. 

Gerelateerde berichten