Witte bergen in cokeshow Paris Hilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt niet alleen een totaal doorgesnoven concept, dat is het: een online kookprogramma met niemand minder dan Paris Hilton. Hoe deze dame, de laatste persoon op aarde die je met de woorden ‘handen uit de mouwen steken’ associeert, het er in de keuken vanaf brengt? Precies zoals je verwacht: met een boel geklaag, een aangekleed hondje en witte bergen zo ver het oog reikt!

Paris Hilton coke kookshow
Beeld: Youtube.com/ParisHilton

We dachten allemaal dat witte bergen in haar verleden lagen, maar onlangs bewees Paris Hilton dat ze er nog lang niet klaar mee is. Sterker nog, tijdens haar nieuwste, meest spraakmakende video sinds One Night In Paris, strooit ze royaal met witte goedjes. Je moet zo’n lasagne toch op ’n bepaalde manier eetbaar maken…

Gebruik niet te veel

Paris Hilton praat alsof ze weet dat ze fout zit: “Je hebt écht niet zo veel nodig. Ik gebruik graag heel veel, want het is fantastisch maar… gebruik niet zo veel als ik, het is echt te veel.” Vervolgens pakt ze een grote schep, en verdeelt ze het over de schaal. Nee, geen coke. Ze heeft het hier over zuivere, (nog) onversneden ricotta en mozzarella. Ongeveer 90% van haar lasagne bestaat namelijk uit deze Italiaanse kazen.

Wat dit allemaal met coke te maken heeft? De manier waarop ze haar ‘beruchte’ ovengerecht bereidt. Die is namelijk totaal doorgesnoven. Dat maakt het wel meteen één van de enige kookshows in z’n soort op Youtube: dit gerecht wil je nooit thuis uitproberen!

(Tekst loopt door onder foto)

Paris Hilton coke kookshow
Paris is ouderwets slordig met haar voorraad wit goud…

SM-keukenmeesteres

Alsof ze net uit de SM-kerker komt staat Paris Hilton je met vingerloze leren handschoentjes aan te woord in haar keuken. Ze noemt haar handbeschermers ‘chef gloves’, maar wie houdt ze voor de gek? Als je zou moeten kiezen: zweepslagen, tepelklemmen, handboeien en een prop in je mond of een portie van deze #ParisLasagna, ga je voor het eerste. Als je leven je lief is tenminste.

Ze raakt tussen het koken door haar hond aan, vergeet expres groenten aan haar gerecht toe te voegen, overlaadt haar vlees met olie en zout, en begraaft het geheel onder de grootste berg kaas die je ooit gezien hebt. Bovendien klaagt ze steen en been over elk beetje extra arbeid. Kaas raspen? Zó veel werk. Dit is geen kookshow, maar een cokeshow. Zoiets verzin je alleen met een volle neus. Of als je Paris Hilton heet. Kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!