Code rood: Davina Michelle toont schokkende metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle denkt gewoon heel casual haar nieuwe Big Brother-single te kunnen droppen zonder dat iemand doorheeft dat ze er ineens héél anders uit ziet!

Davina Michelle was de gelukkige artiest die de titelsong voor het nieuwe seizoen van Big Brother mocht maken. Haar nieuwste hit werd al in het Big Brother-huis ten gehore gebracht, maar nu mogen ook alle luisteraars ‘m thuis streamen via Spotify. Davina deelde dit nieuwtje met haar volgers op Instagram. Weinig mensen hadden het daarna echter over haar nieuwe liedje. Logisch: Davina kwam namelijk ineens met knal- maar dan ook echt knalrood haar in beeld!

Lees ook: Luister! Davina Michelle moet even iets kwijt!

Davina Michelle dropt single Big Brother

De zangeres lijkt haar nieuwe single véél belangrijker te vinden dan haar toch minstens net zo opvallende nieuwe kapsel. Ze moedigt al haar volgers aan om het liedje, dat ze samen met de Belgische artiest Woodie Smalls maakte, even te checken. Ze rept verder geen woord over haar vuurrode lokken. Zou de Disney-prinsessenlook een slim truukje van ’n Insta-filter zijn? Haar volgers lijken het niet eens te kunnen worden. Over haar single Big Brother wel – die vinden ze allemaal geweldig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.