Code rood: Davina Michelle toont schokkende metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle denkt gewoon heel casual haar nieuwe Big Brother-single te kunnen droppen zonder dat iemand doorheeft dat ze er ineens héél anders uit ziet!

Davina Michelle was de gelukkige artiest die de titelsong voor het nieuwe seizoen van Big Brother mocht maken. Haar nieuwste hit werd al in het Big Brother-huis ten gehore gebracht, maar nu mogen ook alle luisteraars ‘m thuis streamen via Spotify. Davina deelde dit nieuwtje met haar volgers op Instagram. Weinig mensen hadden het daarna echter over haar nieuwe liedje. Logisch: Davina kwam namelijk ineens met knal- maar dan ook echt knalrood haar in beeld!

Lees ook: Luister! Davina Michelle moet even iets kwijt!

Davina Michelle dropt single Big Brother

De zangeres lijkt haar nieuwe single véél belangrijker te vinden dan haar toch minstens net zo opvallende nieuwe kapsel. Ze moedigt al haar volgers aan om het liedje, dat ze samen met de Belgische artiest Woodie Smalls maakte, even te checken. Ze rept verder geen woord over haar vuurrode lokken. Zou de Disney-prinsessenlook een slim truukje van ’n Insta-filter zijn? Haar volgers lijken het niet eens te kunnen worden. Over haar single Big Brother wel – die vinden ze allemaal geweldig!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!