Charlize Theron is droom van elke man

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Charlize Theron bier

Betoverend lekker, en ze morst geen druppel!

Alsof Charlize Theron nog niet perfect genoeg was! De Zuid-Afrikaanse is al zo’n twintig jaar één van de meest sexy actrices die we kennen, en dankzij onderstaande reclame maakt ze zich eigenlijk alleen nog maar populairder bij de mannen: ze blijkt een natuurtalent te zijn in kroeg’sport’. Ze verslaat iedereen in pool en darts, en doet dat met een vol pilsje in de hand, zonder te morsen! Het állermooiste moet nog komen: ze drinkt uiteindelijk geen druppel van die Amerikaanse rotzooi! Een ‘sportieve’ vrouw met een uitstekend evenwichtsorgaan én goede smaak, daar zijn er niet veel van!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten