Chaos: Ajax-coach Erik ten Hag volgt Marc Overmars richting uitgang na rel rondom vieze foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zaak Overmars blijft maar doorgaan. Want het drama stopt niet nu Marc weg is gegaan bij Ajax. Deze keer is het Erik ten Hag.

Marc Overmars is misschien weg bij Ajax, maar zijn zaak heeft nog wel een diepe invloed op de toekomst van Ajax. Met name die van trainer Erik ten Hag. Eerder werd Ten Hag al naar voren geschoven om uitleg te geven rondom de hele situatie met Marc Overmars. Maar nu gaan er flinke geruchten rond dat Erik ten Hag wil opstappen bij de voetbalclub. De hele rel met de vieze foto’s van Marc zou de druppel zijn.

Lees ook: Schokkend: Marc Overmars stuurde foto’s naar heel elftal

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Ten Hag (@erik_ten_hag_official)

Niemand zag Ten Hag het volhouden, maar hij staat er nog

In het begin had iedereen het gevoel dat Ten Hag het niet zou redden bij Ajax. Hij had verstand van zaken, maar mistte een bepaalde bravoure. Maar Erik ten Hag deed gewoon zijn werk, en verdomd goed ook, en overwon tegen alle verwachtingen in. Hij bleef zich concentreren op het voetbal en behaalde ongekende resultaten voor Ajax. De club gebruikte hem echter als spreekbuis, telkens als er wat mis ging. Van het pilletje van Onana en de steekpartij van Promes tot de foto’s van Marc Overmars, Erik was altijd de Sjaak en moest met uitleg komen. Hij wist zich altijd staande te houden. Maar nu de voetballerij bij Ajax steeds minder om voetbal gaat draaien, en hij zijn vriend Marc Overmars zo hard heeft zien vallen, is het maar de vraag of Erik ten Hag nog lang actief blijft in Amsterdam. Er gingen al geruchte dat hij zou vertrekken nog voor de affaire Overmars begon. Maar nu is zijn exit zo goed als zeker.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erik Ten Hag (@erik_ten_hag_official)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?