Chantal Janzen moet vies woord uitleggen op televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen was niet bepaald blij met deze vraag…

Chantal Janzen presenteert sinds 3 januari een nieuwe spelquiz Beat the Champions. In dat programma neemt één deelnemer het op tegen een panel van 5 bekende slimmeriken, waaronder wetenschapper Diederik Jekel.

Ja Chantal, leg dat eens even uit

In de aflevering van zondag 10 januari werd echter een wel heel opmerkelijke vraag gesteld aan desbetreffende kandidaat Daghem. Een vraag die quizmaster Chantal Janzen liever had overgeslagen. Het gezicht van Chantal sprak dan ook boekdelen toen de vraag op het scherm verscheen. Daar vroegde de blondine aan toe: ”De dag die je wist dat zou komen in een quiz… Er is altijd een woord dat ze achter de schermen dan leuk vinden om erin te doen. En dat ik dan degene ben die het straks moet gaan uitleggen..”. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.