Chantal Janzen maakt zeer pikante opmerking over privé foto met benen wijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen deelt een foto waar ze haar benen wagenwijd open heeft. Dit roept allemaal vragen op bij haar volgers. Chantal doet er dan nóg een schepje bovenop…

Lenige Chantal Janzen draagt vlezige outfit

De knappe Chantal Janzen deelt een foto op haar Instagram-verhaal die ontzettend veel vragen oproept bij volgers. Ze poseert voor de camera in een hele aparte outfit. Op onderstaande foto zie je haar eerste post met de tekst: ‘Hier heb ik veel vragen over gehad’. Op de tweede foto geeft ze antwoord op haar volgers dat het eigenlijk heel duidelijk is waar haar outfit op moet lijken. In de foto zie je de pikante opmerking van Chantal Janzen. Wie goed kijkt, ziet dat het om een oudere foto van Chantal in haar musical-tijd gaat. De toen nog piepjonge actrice hield met gemak haar been met één hand in de lucht! Chantal heeft houdt zich daarbij wel vast aan een statief naast haar, zodat ze niet uit balans raakt. Zou de blondine zich nu, op 44-jarige leeftijd, nog steeds in dit soort bochten kunnen wringen?

Lees ook: Video: Chantal Janzen verrast beschaamde man met twee flinke tomaten

chantal janzen Chantal Janzen

Chantal deelt leuk kiekje uit oude doos

De blondine is op haar vrije dag eens even lekker in de oude schoenendozen gedoken, en kwam allemaal leuke foto’s tegen van vroeger. Een aantal van die foto’s deelt ze met haar volgers op Instagram. Hieronder zie je een hele speciale foto uit deze privé collectie. Het is heel bijzonder om te zien hoe Chantal Janzen eigenlijk nauwelijks is veranderd ten opzichte van vroeger. Op de foto staat ze samen met de Nederlandse actrice Angela Schijf. De twee bekende actrices kennen elkaar al ontzettend lang, en zijn nog steeds hele goede vriendinnen van elkaar. Chantal kent weinig schaamte, en deelt dan ook vrijwel alles uit haar dagelijks leven. Daar horen dus ook gewoon kiekjes van vroeger bij! Chantal is namelijk niet bang voor een beetje commentaar op haar foto’s, hoewel er over onderstaande foto natuurlijk geen enkel negatief ding te zeggen is!

De man van Chantal Janzen en het gezin van Marco Geeratz

Tv-koningin Chantal Janzen is al jaren getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz, met wie ze twee kinderen heeft. De presentatrice deelt regelmatig leuke filmpjes op Instagram met haar man. In 2014 trouwde Chantal Janzen met Marco Geeratz in Londen. Ze leerden elkaar in 2006 kennen. Marco had toen al drie kinderen; hij werd op zijn negentiende al voor het eerst vader. Met Chantal kreeg hij nog de inmiddels 14-jarige James en 4-jarige Bobby. Op Instagram zie je hoe dolgelukkig Chantal en Marco op elkaar zijn, en dat ze volop genieten van hun twee kinderen. Ook zien we dat Chantal met regelmaat ook een foto post met haar stiefkinderen. Dus daaruit kunnen we concluderen dat ze prima overweg kan met hen, en andersom lijkt dat ook zo te zijn. Hieronder zie je een foto die Chantal een tijd terug op haar Instagram deelde. Het hele gezin ziet er dolgelukkig uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!

Suzanne Schulting krijgt commentaar op achterwerk in strak schaatspak: “kan niet echt zijn”

Met de nieuwe post van Suzanne Schulting daagt ze haar volgers weer uit in haar vertrouwde schaatspak. Die lijkt dit seizoen, vooral aan de achterkant, nóg strakker te zijn dan vorig seizoen...