Chantal Janzen is stiekem helemaal niet zo braaf: ‘Eén keer poppers gesnoven’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen lijkt altijd de meest brave presentatrice van ons land. Toch komen er nu spannende verhalen van de blondine naar voren..

In het nieuwe seizoen van Open Kaart op YouTube met host Robbert Rodenburg is Chantal Janzen de eerste gast. Tijdens de online serie interviewt Robbert verschillende Bekende Nederlanders en gaat een diep gesprek aan. Dit seizoen geeft Robbert niet meer zelf antwoorden op de vragen, maar gaat het puur en alleen om de gast. Dit keer dus Chantal Janzen die zichzelf openstelt.

Chantal Janzen heeft toch spannende avonturen gehad

Tijdens het gesprek van Robbert Rodenburg en Chantal Janzen komt er een vraag naar boven over of Chantal Janzen wild heeft geleefd. Hier kan Chantal eigenlijk gelijk duidelijk over zijn, want de blondine zegt nooit een hele wilde periode te hebben gehad. Dan bedoelt Chantal dus echte en fase en niet een paar avondjes, want dat lijkt ook de blondine wel te hebben meegemaakt. Chantal noemt het pieken die ze wel heeft gehad. Zo zegt Chantal rond haar zeventiende wel een piek te hebben gehad toen ze heel veel ging drinken. Hierover laat Chantal weten dat ze een avond geen flauw idee had hoe ze naar huis is gefietst. Vervolgens was niks veilig voor Chantal en heeft ze overal in huis overgegeven. Ook kreeg ze het voor elkaar om in een kast haar blaas te legen. Vervolgens vertelt Chantal dat ze de dag erna naar Zandvoort op vakantie ging. Tijdens de autorit dacht Chantal dat haar ouders niet door zouden hebben dat ze brak was en geen buikgriepje had.

Chantal Janzen heeft nog nooit pilletje gebruikt

Vervolgens vertelt Chantal in het gesprek dat ze nooit verdovende middelen heeft gebruikt, naast alcohol. En dan lijkt ze zich plots toch ineens te bedenken dat ze één keer poppers heeft gesnoven. Hier laat de blondine verder niks over los. Ook vertelt Chantal dat ze bijna nooit drinkt, buiten een wijntje in een restaurant om. Daarbij heeft de presentatrice nog nooit een pilletje gebruikt, en is hier ook erg naïef in. Zo vertelt Chantal dat ze ooit met een ex-vriend naar Sensation White ging en dat ze tegen hem zei dat het zo cool was dat niemand daar dronk en aan de spa blauw zat. Jaren later kwam ze pas achter de reden van de flesjes spa blauw. Chantal denkt dat ze deze dingen nooit heeft geprobeerd omdat ze de controle niet wil verliezen.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen laat eigen talenten zien tijdens Holland’s Got Talent met diep uitgesneden topje

Chantal Janzen zoekt hulp als ze het niet meer aankan

Robbert Rodenburg vraagt in het gesprek met Chantal Janzen veel naar haar mentale gezondheid. Chantal lijkt hier wel duidelijk in dat ze hier niet erg mee zit. Daarbij vindt Chantal het niet moeilijk om zichzelf kwetsbaar op te stellen. De presentatrice belt zomaar urenlang vrienden op om over haar problemen te praten. Verder zegt Chantal dat als het niet goed gaat dat ze dat eerlijk toegeeft zonder zich daarvoor te schamen. Als het haar teveel wordt praat ze zeker met iemand. Haar man heeft een heftige burn-out meegemaakt en praatte daar met iemand over. Toen Chantal zelf later ook iets heftigs heeft meegemaakt is ze daar ook naartoe gegaan.

Chantal Janzen heeft wilde periode gehad (1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!