‘Chantal Janzen is grappigste vrouw van Nederland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Chantal Janzen is grappigste vrouw van Nederland

Chantal Janzen is de eerste dame op Veronica’s officiële humor-ranking, maar moet mannen als René van der Gijp en André van Duin voor zich dulden. Hoort de RTL-presentatrice daar niet gewoon boven te staan?

Dodelijke combinatie

Blijkbaar verrast het sommige tv-kijkers nog steeds dat Chantal Janzen ontzettend grappig kan zijn. Dan komt ze tijdens de presentatie van een liveshow ineens met een geslaagde vunzige opmerking uit de hoek, en roept heel Twitterend Nederland ‘Chantal, wat zeg je nu?!’ Deze mensen zijn er laat bij. Wij weten met z’n allen natuurlijk al jaren dat Chantal Janzen het állemaal heeft: looks, brains, zang- en acteertalent en een ongewoon goed gevoel voor humor. Een ‘dodelijke’ combinatie noemen we het: om zo’n vrouw te kunnen schaken zouden we namelijk over lijken gaan!

Vrouwen zijn ook grappig

Dankzij Veronica Magazine wordt de rest van het land hopelijk ook definitief wakker geschud. Hun meest recente editie, het ‘grappigste nummer van het jaar’, bevat een nationale humor-ranking: welke BN’ers zijn nou eigenlijk het grappigst? René van der Gijp werd door stemmend Nederland tot humorkoning gekroond, met daarachter André van Duin en Jochem Myjer. Chantal is op plek vijf de grappigste vrouw van het stel. Een mooie titel, maar verdient ze stiekem niet meer? Die mannen boven haar zijn leuk, maar om nou te zeggen dat ze om te gillen zijn…

Wat kan ze hockeyen hè?

Wat we namelijk zeker weten is dat Chantal al heel lang voor hilarische momentjes zorgt. Dat doet ze op tv – wie herinnert zich nog die meedogenloze, maar heerlijke sneer richting een vals zingende Fatima Moreira de Melo op het Televizier gala? – maar ook op sociale media scoort de blondine regelmatig met lollige observaties en plaagstootjes. Het is dat cabaretiers, en zeker cabaretières, in verhouding tot andere collega’s in de Nederlandse entertainmentwereld geen vetpot verdienen. Anders zou Chantal ook op dat vlak een hele grote kunnen worden.

Eerste dag in de Office

De drukke frontvrouw van RTL komt echter om in het werk: ze mag deze week als presentatrice van The Voice of Holland beginnen. Natuurlijk kon Chantal het niet laten om ook hier meteen haar lollige stempel op te drukken: ze nam een The Office-achtig filmpje op van haar eerste werkdag in de Voice-studio. We weten dat Chantal kan uitdelen, maar zo’n filmpje bewijst dat ze zichzelf gelukkig ook niet al te serieus neemt. Wat kan deze vrouw niet?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...