Chantal Janzen houdt seksdagboek bij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Chantal seksdagboek

Wat spookt Chantal uit in de slaapkamer?

&C, het magazine van Chantal Janzen, staat deze maand in het teken van s**s. Hoewel de blonde presentatrice normaal liever niet praat over haar seksleven, ontkomt ze er nu niet aan! Voor één van de rubrieken heeft Chantal een heus seksdagboek bijgehouden, achttien dagen lang…

Wat de moeder-van-twee allemaal uitspookt in de slaapkamer? Niet zo veel als je denkt! Met een 10-jarig zoontje en een baby van 1 is het nog knap lastig om tijd te vinden en te maken! “Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe, donderdag: ook moe.” Uiteindelijk ‘lukt’ het welgeteld drie keer. Conclusie: “We moeten het écht vaker doen…”

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten