Chantal Janzen houdt seksdagboek bij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Chantal seksdagboek

Wat spookt Chantal uit in de slaapkamer?

&C, het magazine van Chantal Janzen, staat deze maand in het teken van . Hoewel de blonde presentatrice normaal liever niet praat over haar seksleven, ontkomt ze er nu niet aan! Voor één van de rubrieken heeft Chantal een heus seksdagboek bijgehouden, achttien dagen lang…

Wat de moeder-van-twee allemaal uitspookt in de slaapkamer? Niet zo veel als je denkt! Met een 10-jarig zoontje en een baby van 1 is het nog knap lastig om tijd te vinden en te maken! “Maandag: niks, dinsdag: niks, woensdag: wel zin, maar te moe, donderdag: ook moe.” Uiteindelijk ‘lukt’ het welgeteld drie keer. Conclusie: “We moeten het écht vaker doen…”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.