Chantal Janzen deelt vergeten privé-video: ‘Kijk deze puppies’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Chantal Janzen was er vroeg bij. Fans van het eerste uur confronteren haar nu met beelden die ze héél lang niet gezien had, en stiekem eigenlijk was vergeten. Vol trots laat ze deze ‘puppies’ aan haar volgers zien…

Chantal Janzen deelt video’s uit de oude doos

Vroeger was de blondine ook al ontzettend gewild voor rollen in grote producties. Chantal Janzen, Willemijn Verkaik en Jim Bakkum speelden als jonge acteurs samen in de musical Wicked in 2011. Onlangs heeft Chantal een video opgestuurd gekregen van een fan, waarin je vergeten beelden ziet van een repetitie in New York voor deze musical. Alle drie de acteurs zijn op de video nog piepjong. Chantal vindt het aandoenlijk en roept gelijk in haar post “Kijk deze puppies.”

Bekijk de video van de lang vergeten Wicked-repetitie hier.

Iedere bekende Nederlander was lovend over musical Wicked

Musical Wicked is misschien al weer heel erg lang oud nieuws, maar de video die Chantal deelt op haar Instagram doet bij veel mensen toch weer de herinneringen naar boven komen. Toen de musical net in première ging, was heel Nederland daar lovend over.  Alle BN’ers gingen naar Scheveningen zodat ze Chantal live in het Circustheater konden zien. En iedereen die ging, vond de voorstelling echt geweldig. Het was een van de eerste grote rollen van Chantal en ze kreeg ongelooflijk veel support vanuit bekend Nederland. Heel Twitter ging helemaal los. Van Tanja Jess tot Ferry Doedens, iedereen moest wat zeggen over de voorstelling.

Chantal zag er vroeger ook al zo indrukwekkend uit

De geweldige blondine ziet er nu natuurlijk echt wel heel erg goed uit. Maar dat is niet zomaar aan komen waaien, zo zag Chantal er altijd al uit. De blondine was vroeger net zo mooi als nu. En dat kan je wel zien op de video die Chantal deelt met haar fans. Daarop kan je pas goed zien hoe erg hetzelfde Chantal eigenlijk gebleven is. En dat is toch wel erg geruststellend. In een tijd waarin alles lijkt te veranderen, blijft Chantal Janzen tenminste wel hetzelfde. Dat is toch ergens wel fijn om te zien.

Bekijk de oude beelden van Chantal Janzen hier.

Presentatrice Chantal Janzen voelt zich erg kwetsbaar

Het geeft toch een stukje nostalgie en comfort, zo’n video uit de oude doos. En dat vindt de blondine nu wel even fijn om te voelen, omdat ze het best wel moeilijk heeft soms. Chantal Janzen heeft namelijk onlangs onthuld wel eens last te hebben van blinde paniek. Dan loopt haar hoofd helemaal vol en dan gaat het goed mis. Als Chantal te veel doet, wat wel eens is voorkomt, dan ontstaat blinde paniek. Dat vertelde ze in een online interview. Daarin zegt de presentatrice dat ze wel goed is met het vertellen over die momenten en dat ze zich goed kwetsbaar op kan stellen naar anderen. Of ze dat lastig vindt? “Nee, totaal niet”, aldus de blondine. “Ik schaam me er niet voor als het slecht gaat.” Chantal Janzen doorbreekt op die manier toch wel een beetje het stigma dat er heerst op je mentale gezondheid. Over het algemeen wordt daar natuurlijk niet veel over gepraat door BN’ers. Dat lijkt een beetje ‘not done’. Maar Chantal heeft daar maling aan en schetst een eerlijk beeld van hoe ze in elkaar zit. Daar moet je maar de durf voor hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!