Chantal en Ilse winnen op Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse Warringa Televizier

Chantal Janzen pakt haar zoveelste, Ilse Warringa wint voor het eerst…

De Televizier-awards werden gisteravond in Amsterdam uitgereikt. In een (soms tergend) lange show vol ongegeneerde zelfgenoegzaamheid, zoals we inmiddels gewend zijn van het jaarlijkse televisie-gala, kwamen er verwachte én verrassende namen uit de enveloppen. Niet favoriet de Luizenmoeder, waarin Ilse Warringa en Jennifer Hoffman een hoofdrol spelen, maar Beau Five Days Inside won de ring voor het beste programma.

Terwijl Chantal Janzen haar zoveelste ring voor ‘beste presentatrice’ won (ze was helaas niet aanwezig op het gala), kreeg Ilse Warringa alsnog een troostprijs: ze werd gekroond tot ‘beste acteur/actrice’.

Was er op deze gala-avond ook nog wat moois te zien? Genoeg! Als we één moment mogen kiezen, gaan we voor het tongetje van Geraldine Kemper. Subtiel, maar veelzeggend – vooral naast dat smakelijke decolleté van Marieke Elsinga!

Geraldine Kemper Marieke Elsinga

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...