Chantal en Ilse winnen op Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse Warringa Televizier

Chantal Janzen pakt haar zoveelste, Ilse Warringa wint voor het eerst…

De Televizier-awards werden gisteravond in Amsterdam uitgereikt. In een (soms tergend) lange show vol ongegeneerde zelfgenoegzaamheid, zoals we inmiddels gewend zijn van het jaarlijkse televisie-gala, kwamen er verwachte én verrassende namen uit de enveloppen. Niet favoriet de Luizenmoeder, waarin Ilse Warringa en Jennifer Hoffman een hoofdrol spelen, maar Beau Five Days Inside won de ring voor het beste programma.

Terwijl Chantal Janzen haar zoveelste ring voor ‘beste presentatrice’ won (ze was helaas niet aanwezig op het gala), kreeg Ilse Warringa alsnog een troostprijs: ze werd gekroond tot ‘beste acteur/actrice’.

Was er op deze gala-avond ook nog wat moois te zien? Genoeg! Als we één moment mogen kiezen, gaan we voor het tongetje van Geraldine Kemper. Subtiel, maar veelzeggend – vooral naast dat smakelijke decolleté van Marieke Elsinga!

Geraldine Kemper Marieke Elsinga

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.