Chantal en Ilse winnen op Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse Warringa Televizier

Chantal Janzen pakt haar zoveelste, Ilse Warringa wint voor het eerst…

De Televizier-awards werden gisteravond in Amsterdam uitgereikt. In een (soms tergend) lange show vol ongegeneerde zelfgenoegzaamheid, zoals we inmiddels gewend zijn van het jaarlijkse televisie-gala, kwamen er verwachte én verrassende namen uit de enveloppen. Niet favoriet de Luizenmoeder, waarin Ilse Warringa en Jennifer Hoffman een hoofdrol spelen, maar Beau Five Days Inside won de ring voor het beste programma.

Terwijl Chantal Janzen haar zoveelste ring voor ‘beste presentatrice’ won (ze was helaas niet aanwezig op het gala), kreeg Ilse Warringa alsnog een troostprijs: ze werd gekroond tot ‘beste acteur/actrice’.

Was er op deze gala-avond ook nog wat moois te zien? Genoeg! Als we één moment mogen kiezen, gaan we voor het tongetje van Geraldine Kemper. Subtiel, maar veelzeggend – vooral naast dat smakelijke decolleté van Marieke Elsinga!

Geraldine Kemper Marieke Elsinga

Laatste nieuws

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Foto: Sylvana IJsselmuiden neemt groot risico met strakste topje ooit

Sylvana IJsselmuiden weet precies hoe ze haar volgers meteen op een nieuwe video kan laten klikken! Met zo'n shirtje wil je gewoon zien of het filmpje goed afloopt...

Gerelateerde berichten