Chantal en Ilse winnen op Televizier-gala

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ilse Warringa Televizier

Chantal Janzen pakt haar zoveelste, Ilse Warringa wint voor het eerst…

De Televizier-awards werden gisteravond in Amsterdam uitgereikt. In een (soms tergend) lange show vol ongegeneerde zelfgenoegzaamheid, zoals we inmiddels gewend zijn van het jaarlijkse televisie-gala, kwamen er verwachte én verrassende namen uit de enveloppen. Niet favoriet de Luizenmoeder, waarin Ilse Warringa en Jennifer Hoffman een hoofdrol spelen, maar Beau Five Days Inside won de ring voor het beste programma.

Terwijl Chantal Janzen haar zoveelste ring voor ‘beste presentatrice’ won (ze was helaas niet aanwezig op het gala), kreeg Ilse Warringa alsnog een troostprijs: ze werd gekroond tot ‘beste acteur/actrice’.

Was er op deze gala-avond ook nog wat moois te zien? Genoeg! Als we één moment mogen kiezen, gaan we voor het tongetje van Geraldine Kemper. Subtiel, maar veelzeggend – vooral naast dat smakelijke decolleté van Marieke Elsinga!

Geraldine Kemper Marieke Elsinga

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten