Chantal en Geraldine ‘op de vuist’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen Geraldine Kemper

Eerst zweten, daarna lekker eten!

In het nieuwste nummer van &C, het blad van Chantal Janzen, staat in het teken van de ‘fitgirl‘. Én lekker vet eten! Niet echt een logische combinatie, maar het levert wel een aantal héél leuke plaatjes op! Chantal ging met Geraldine Kemper ‘op de vuist’ voor de foto’s. Na de heftige sparsessie mochten ze lekker losgaan op een welverdiende portie fastfood. En met die mooie figuurtjes hoeven deze twee blondines die hamburger écht niet te laten liggen!

Chantal Janzen &C

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten