Celine Huijsmans scheurt uit schaatspakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stop de persen! Wij hebben zojuist hét belangrijkste nieuws van héél week 44 binnengekregen. Dus, ga even zitten en houd je vast, want Celine Huijsmans is uit haar yoga-legging gescheurd!

Celine Huijsmans

De meesten van ons kennen Celine Huijsmans van haar baantje als ‘nieuwslezeres’ in de radioshow van Wilfred Genee bij Radio Veronica. Een baantje dat je eigenlijk niet zo één, twee, drie zou verwachten bij deze dame. Waarom? Nou, Celine heeft nu niet bepaald een echt ‘radiogezicht’. In tegendeel zelfs! Deze dame is naar onze mening het mooiste radio-mokkel van Nederland. Het is dan ook eigenlijk een doodzonde dat wij het met enkel het stemgeluid van deze dame moeten doen. Of nou ja, moesten…

Dancing on Ice

Want tot ons grote geluk zijn onze gebeden eindelijk verhoord. Celine’s verschijning zal namelijk – over een niet al te lange tijd – de televisieschermen van velen sieren. En hoe! De blondine doet – samen met sterren als Nicolien Sauerbreij en Elske DeWall – mee aan het SBS6-programma Dancing on Ice. En we weten allemaal wat dat betekent: sexy schaatspakjes, die niets aan de verbeelding over laten, tijdens het draaien van een heuse pirouette. Ja, daar worden wij – en jij natuurlijk ook – erg vrolijk van!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

 

Schaatspakje scheurt…

Dat Celine het tot de finale van het programma wil schoppen, moge duidelijk zijn. Deze dame is dan ook al keihard aan het trainen om alle juryleden helemaal te overrompelen. Celine traint zelfs zo hard, dat haar yogalegging het niet meer aankon en het loodje legde… En, aangezien Cel de beroerdste niet is, deelde ze het bewijs van deze tragische gebeurtenis met haar trouwe volgers – onder wie ook de redactie natuurlijk. Wij vinden dan ook dat heel wat ‘influencers’ een voorbeeld aan Celine kunnen – en moeten – nemen. Alles voor de likes toch? Een ding is zeker: wij zitten 7 december aan de buis gekluisterd om het resultaat van Celine’s inzet te bewonderen!

Maar goed, de foto van Celine Huijsmans die uit haar schaatspakje scheurt. Enjoy!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten