Celine Huijsmans’ hoofdrol in Moppies on Ice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kent haar als een van de knapste presentatrices die SBS6 ooit heeft gehad. Maar vanaf zaterdagavond schittert Celine Huijsmans op je beeldbuis bij het lang terug verwachte Dancing on Ice.

Celine Huijsmans is één van de deelnemers zaterdag in de SBS6 show Dancing on Ice.

ReetGate

Je zal er waarschijnlijk heel november naar uitgekeken hebben, maar het moment is nu eindelijk daar: Celine Huijsmans mag haar schaatskunsten gaan bewijzen. Vorige maand kon je al lezen dat ergens tijdens de spannende shows Celine uit haar net zo spannende schaatspakje scheurde. #ReetGate deed de gemoederen hoog oplaaien. De foto die Celine zelf deelde, liet weinig aan de verbeelding over.

Iedereen zal straks met spanning naar de televisie kijken om een nieuwe glimps van de billen van het oogappeltje van SBS6 te mogen aanschouwen. Dit is misschien de eerste keer dat Celine voor groot publiek uit de kleren gaat, maar waarschijnlijk niet de laatste keer. Eerder dit jaar gaf ze al aan voor het juiste bedrag in de PB te willen poseren. Voorlopig moeten we het doen met haar ondeugende schaatsoutfit.

Moppiesparade op ijs

Naast Celine trekken er nog meer mooie vrouwen hun schaatsen aan. Zo doet singer-songwriter Elske Dewall een dappere poging. Normaal waagt ze zich aan covers van zwoele nummers van onder andere Prince dus ervaring met flair heeft ze zeker. Nu maar hopen dat ze die aantrekkingskracht ook heeft op het ijs. Maar dat zal wel goed komen.

Waar ook naar uitgekeken kan worden is de schaatspartner van choreograaf Juvat Westendorp, namelijk Lauren. Met haar lieve lach en ongekend goed zal ze de harten van menig man veroveren de komende weken. Aangezien Juvat de enige van de kandidaten is met danservaring zullen hij en Lauren het waarschijnlijk ver gaan schoppen.

Uitglijders

Niet alleen Celine maakte een smakker op het ijs tijdens de voorbereidingen. De andere kandidaten hadden het er zwaar mee. Voorlopig zijn er nog geen gekke spagaten te zien bij de valpartijen, maar ze zitten er zeker aan te komen. Elske en Nicolien zullen ongetwijfeld al een keer het ijs een smakkerd gegeven. Hopelijk hebben ze net als Celine een stout gevoel voor humor en stromen de gescheurde schaatspak foto’s in de loop van de winter binnen.

https://www.youtube.com/watch?v=crgZ-M8kwOk

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!