‘Celine Huijsmans heeft mooiste lach’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was afgelopen zondag internationale ‘Dag van de Lach’. Een mooi moment om stil te staan bij de vrolijkste smoeltjes van Nederland. Vier vrouwen gingen de strijd aan, maar één van hen trok duidelijk aan het langste eind. De verlegen lach van presentatrice Celine Huijsmans veroverde jullie harten. Het is dus ‘officieel’: Celine Huijsmans heeft de mooiste lach!

Bij Shownieuws laat Celine Huijsmans haar breedste lach niet zo vaak zien, maar op andere plekken komt hij gelukkig regelmatig tevoorschijn. Bij Radio Veronica is het bijna dagelijks lachen, gieren en brullen, maar ook als ze aanschuift bij andere tv-programma’s of op haar eigen Instagram is haar gulle en toch ook bescheiden lach vaak aanwezig. Heerlijk om naar te kijken!

Lees ook: Wie heeft de mooiste lach? Máxima, Bo, Celine of Ilse?

Celine Huijsmans wint op Dag van de Lach

Dat Celine Huijsmans populair is op Mannenzaken.nl wisten we stiekem al een beetje. Haar lach is natuurlijk onderdeel van die populariteit. Maar dat ze met zo’n grote overmacht ‘Wie heeft de mooiste Lach?’ zou winnen, hadden we je van tevoren niet durven zeggen. Maar liefst 46% van de stemmen gingen naar Celine Huijsmans. Ligt het aan die kleine kuiltjes? Die mooie, rechte rij tanden? Of gaat het om ’t totaalplaatje?

Celine Huijsmans mooiste lach

Máxima, Bo Maerten en Ilse DeLange

Hoewel we de royale glimlach van Koningin Máxima (19% van de stemmen), de zeldzame maar aanstekelijke grijns van Bo Maerten (18%) of de ‘smile met een accent’ van Ilse DeLange (17%) vooraf een goede kans gaven, kwamen ze alle drie niet eens in de buurt van Celine Huijsmans. Hoewel we er een wedstrijdje van hadden gemaakt, telt elke lach op de ‘Dag van de Lach’ natuurlijk. De mooiste, maar ook de net iets minder mooie.

[poll id=”23″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.

Beelden: Schaatster Femke Kok laat zich stevig beetpakken door drie hongerige mannen

Femke Kok wordt goed vastgehouden door drie hongerige mannen. Ze maakt hierbij andere mannelijke fans wel enorm jaloers.