‘Celine Huijsmans heeft mooiste lach’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was afgelopen zondag internationale ‘Dag van de Lach’. Een mooi moment om stil te staan bij de vrolijkste smoeltjes van Nederland. Vier vrouwen gingen de strijd aan, maar één van hen trok duidelijk aan het langste eind. De verlegen lach van presentatrice Celine Huijsmans veroverde jullie harten. Het is dus ‘officieel’: Celine Huijsmans heeft de mooiste lach!

Bij Shownieuws laat Celine Huijsmans haar breedste lach niet zo vaak zien, maar op andere plekken komt hij gelukkig regelmatig tevoorschijn. Bij Radio Veronica is het bijna dagelijks lachen, gieren en brullen, maar ook als ze aanschuift bij andere tv-programma’s of op haar eigen Instagram is haar gulle en toch ook bescheiden lach vaak aanwezig. Heerlijk om naar te kijken!

Lees ook: Wie heeft de mooiste lach? Máxima, Bo, Celine of Ilse?

Celine Huijsmans wint op Dag van de Lach

Dat Celine Huijsmans populair is op Mannenzaken.nl wisten we stiekem al een beetje. Haar lach is natuurlijk onderdeel van die populariteit. Maar dat ze met zo’n grote overmacht ‘Wie heeft de mooiste Lach?’ zou winnen, hadden we je van tevoren niet durven zeggen. Maar liefst 46% van de stemmen gingen naar Celine Huijsmans. Ligt het aan die kleine kuiltjes? Die mooie, rechte rij tanden? Of gaat het om ’t totaalplaatje?

Celine Huijsmans mooiste lach

Máxima, Bo Maerten en Ilse DeLange

Hoewel we de royale glimlach van Koningin Máxima (19% van de stemmen), de zeldzame maar aanstekelijke grijns van Bo Maerten (18%) of de ‘smile met een accent’ van Ilse DeLange (17%) vooraf een goede kans gaven, kwamen ze alle drie niet eens in de buurt van Celine Huijsmans. Hoewel we er een wedstrijdje van hadden gemaakt, telt elke lach op de ‘Dag van de Lach’ natuurlijk. De mooiste, maar ook de net iets minder mooie.

[poll id=”23″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.