Celine Huijsmans deelt verleidelijke foto met tong vanuit radiostudio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Celine Huijsmans laat zichzelf van haar beste kant zien op een plagerige foto. De blondine steekt haar tong uit, en dat tijdens werktijd!

Is Celine Huijsmans aan het plagen met deze foto?

Voor sommige mensen zijn de wintermaanden erg zwaar en donker. Anderen maken er het beste van en gaan er weer vol voor tijdens het nieuwe jaar. Zo gaan de meeste mensen dan ook weer met frisse moed naar werk. Toch blijkt het voor Celine Huijsmans niet allemaal zo simpel in elkaar te zitten. De presentatrice lijkt er, nu al, een beetje doorheen te zitten. Zo lijkt het erop dat Celine op haar werk bij de 538 studio is. Hier is ze natuurlijk radio-presentatrice en iedereen vind het altijd geweldig om Celine te horen praten. Niet gek natuurlijk want de blondine heeft een prachtige lage stem. Toch heeft Celine er zelf niet heel veel zin in want ze kijkt verveeld in de camera. Daarbij steekt ze haar tong plagerig uit. Het kan natuurlijk ook nog zo zijn dat Celine helemaal niet chagrijnig is, maar juist een verleidelijke pose in de camera probeert aan te nemen. Niemand zal het weten, want Celine heeft geen tekst of onderschrift bij de foto toegevoegd.

Celine Huijsmans vanuit radio 538 met tong

Celine Huijsmans kiest voor bezette man

Het is niemand ontgaan dat Celine Huijsmans mee doet aan het nieuwste seizoen van Kamp Van Koningsbrugge Vips. De blondine is hartstikke stoer en probeert zich tussen de andere BN’er staande te houden terwijl ze fysiek en mentaal wordt uitgedaagd door het defensie team. Je zou denken dat Celine het erg lastig heeft gehad tijdens haar deelname en alleen maar heeft afgezien. Toch blijkt dat niet helemaal het geval te zijn geweest.. Zo gingen er al langer geruchten dat Celine een oogje had op een man uit het productieteam. De presentatrice heeft er geen doekjes om gewonden en is gegaan voor deze man. Toch is dit niet helemaal netjes gegaan, want volgens Roddelpraat was deze man nog samen met zijn vrouw. De man in kwestie heet Tim Muller en heeft ook nog eens een kind. Blijkbaar kon hij Celine niet weerstaan, want de twee kregen een geheime relatie. Ondertussen is de vrouw van Tim het huis uit en kan hij openlijk daten met Celine.

Lees ook: Video: Celine Huijsmans volledig buiten adem na knokpartij met wilde dame

Celine Huijsmans zoekt het extreme op met vriend

Het lijkt erop dat Celine Huijsmans wel serieus was met de man van het productie team van Kamp Van Koningsbrugge. Zo is Tim Muller één van de teamleden van het defensie team dat de kandidaten van het programma begeleid. Waarschijnlijk heeft hij Celine een beetje geholpen tijdens de wedstrijden, omdat hij haar zo leuk vond. Nu zijn de twee gelukkig op een avontuur waar ze wél openlijk mogen laten blijken wat ze voor elkaar vinden. Zo zien we op bovenstaande foto de eerste twee foto’s van Celine en Tim. De twee lijken elkaar te hebben gevonden in de extreme sporten en natuur. Zo zijn Celine en Tim eerst aan het wandelen in de bergen en vervolgens zit Celine met haar snowboard in de sneeuw.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!