Cartel-Kardashian-show voor vrouw El Chapo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Emma Coronel Aispuro Cartel Crew

Wie de Netflix-serie Narcos gezien heeft, weet dat niet alleen de cartelbazen, maar ook hun vrouwen een flinke vinger in de pap hebben…

Deze dames weten écht wel waar het geld voor hun villa’s, diamanten ringen en collectie Gucci-tassen vandaan komt. Omdat het leven van deze criminele WAGs is minstens net zo interessant is als die van hun wederhelft, gaat VH1 enkele van deze dames met een camera volgen in het programma Cartel Crew. Ook Emma Coronel Aispuro, de vrouw van beruchte kartelbaas El Chapo, komt aan de beurt…

Cartel-Kardashian

Aispuro, die werd geboren in Californië, heeft de ambitie om een echte Cartel-Kardashian te worden. Met een rol in Cartel Crew, wat is opgezet als een realityshow, heeft ze de eerste stap al gezet naar een leven voor de camera. (tekst loopt door onder foto)

Kijk je naar haar uiterlijk zit ze zoals je ziet ook al héél erg in de Kardashian-hoek trouwens! Een imperium opbouwen zal helaas voor Emma, die trouwens ook nog eens moeder is van twee van El Chapo’s kids, was lastiger worden.

De geldkraan van haar 32 jaar oudere man is strak dichtgedraaid, en de overheid houdt haar nevenzaakjes natuurlijk goed in de gaten. Er zit maar één ding op: zelf een eerlijke boterham verdienen. Nou ja, eerlijk…

Een eigen lijntje

In Cartel Crew zien we namelijk hoe Emma haar eerste stapjes als ondernemer zet. Hierbij laat deze dame zien dat ze ook over een gezonde dosis creativiteit beschikt.

Emme combineert namelijk één van de succesformules van The Kardashians met de lessen die ze ongetwijfeld heeft geleerd van haar man. Praktisch lijkt er weinig te veranderen voor Emma: ze verruilt haar coke- voor een kledinglijn. Het is overigens nog niet bekend of deze kledingstukken volledig uit papaver bestaan, of dat Emma kiest voor het wat gangbare h****p.

Je kunt er in ieder geval vergif op innemen dat de kledinglijn geïnspireerd zal zijn op El Chapo, die op dit moment met meervoudig levenslang in een Amerikaanse gevangenis zit voor moord, witwassen en drugssmokkel. Dat worden kledingstukken vol geheime vakjes, ritsjes en zakken dus. Perfect om in de supermarkt gekochte flesjes cola en repen chocola mee de bioscoop in te sneaken…

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten