Caroline van der Plas deelt verrassende details met familielid Martien tijdens Chateau Meiland VIPS

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Caroline van der Plas deelt details over haar privéleven én over relatie met familielid Martien Meiland

Tijdens de eerste aflevering van het gloednieuwe programma Chateau Meiland VIPS is familielid van Martien Meiland, Caroline van der Plas, te gast in het chateau van de Meilandjes. Zij heeft samen met John de Bever het nieuwe programma af mogen trappen als eerste gasten. In dit nieuwe programma zijn er elke aflevering twee nieuwe bekende Nederlanders te gast. Zij mogen een paar dagen verblijven bij de familie Meiland. Tijdens de afleveringen gaan ze relevante en actuele onderwerpen bespreken. Ook stellen de Meilandjes vragen waarop ze altijd al antwoord wilden hebben. Dat gebeurde in deze eerste aflevering dus ook met Caroline van der Plas…

Caroline van der Plas en Martien Meiland familie

Caroline van der Plas en Martien Meiland zijn er achter gekomen dat ze familie zijn van elkaar. Het blijkt namelijk dat Caroline en Martien dezelfde betovergrootouders delen. Dit betekent dat ze 1% van hun genen delen. Caroline vindt het helemaal geweldig dat ze familie is van Martien. Ze liet weten dat hij hem een hele lieve en vooral grappige man vindt en dat ze het goed met elkaar konden vinden. Nu blijkt dus dat ze familie zijn en voor Caroline kan het geluk niet op, zo blij is ze er mee. Caroline grapt nog even dat ze er naar uit kijkt om kerst samen met Martien te vieren, want ze viert kerst altijd met al haar familie.

martien meiland

Volop gezelligheid met karaoke

Tijdens deze gezellige eerste aflevering zijn ze flink aan de bak met het zingen van veel verschillende nummers! De Meilandjes verzorgden namelijk een geweldige karaoke. Zou dit voortkomen uit het afgeblazen concert van ‘De Bevers live in Rotterdam Ahoy’? Caroline was hier vorig jaar namelijk te gast, maar de show van de Bevers werd op het laatste moment gecanceld door Caroline. Caroline zou eigenlijk zelfs nog een liedje zingen samen met de Bevers. Helaas kon het concert toch niet doorgaan voor haar, er had die week namelijk een dodelijk schietincident plaatsgevonden in Rotterdam. Caroline zei dat het niet goed voelde om vrolijk op te treden na wat er gebeurt was in de havenstad. Bij dit schietincident vielen twee doden en meerdere zwaargewonden.

Caroline en John worden flink aan de tand gevoeld

Tijdens de aflevering zijn Caroline en John flink aan de tand gevoeld door de Meilandjes. Naast dat ze flink in de watten worden gelegd en een aantal leuke activiteiten hebben gedaan, worden er toch ook een aantal lastigere vragen gesteld. De familie stelt namelijk de vragen waar ze altijd al antwoord op wilden hebben. Dit levert een aantal interessante gesprekken op tussen de gasten en de familie Meiland!

caroline van der plas

Maxime Meiland laat binnenkant chateau goed zien

In de trailer op het Instagramaccount van Maxime Meiland laat ze de binnenkant van het chateau goed zien. In het filmpje zie je de naam van de verblijfplaats; Code Rosé. Verder wordt je in de video geleid door een prachtige gang vol met schilderijen. Het ziet er allemaal erg chique en antiek uit. Ook worden de twee gastenkamers waar Caroline en John verblijven nog even laten zien. Wil jij de hele video zien? Klik dan hier!

Meer zien van Martien Meiland en Caroline van der Plas?

Wil jij nog meer zien van Martien Meiland en Caroline van der Plas? Klik dan vooral op de blauwe namen om naar hun Instagrampagina te gaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!