Caroline de Bruijn kan haar geluk niet op

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Caroline de Bruijn is even de gelukkigste vrouw van Nederland! Ze mag haar man, die weken op zee ronddobberde, eindelijk weer in de armen sluiten…

Caroline de Bruijn hoefde niet te acteren op het moment dat Janine ‘haar’ Ludo weer in de armen kon sluiten. Ze is namelijk niet alleen in Goede Tijden, Slechte Tijden met hem getrouwd, maar ook als de camera’s uitstaan! Na wekenlange dramatische zoektochten op zee om schipbreukeling Ludo, inmiddels met enorme grijze baard, terug te vinden wist Janine ‘m eindelijk vanuit een helikopter te spotten…

Lees ook: Meerdijk in shock bij dramatisch afscheid GTST

Janine vindt Ludo terug, Caroline en Erik blij

Trouwe kijkers vreesden het ergste toen drenkeling Ludo (Erik de Vogel) z’n rentree maar niet maakte. Ook zijn vrouw Janine (Caroline de Bruijn) werd met de dag wanhopiger. Dus deed ze wat elke bezorgde echtgenote zou doen: zelf in een helikopter stappen en de zee afspeuren. Het resultaat, een voor GTST-begrippen zeer avontuurlijke scène, mocht er zijn. Caroline hoefde weinig moeite te doen voor die tranen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Nu de zwaar verwilderde kunsthandelaar weer thuis is kan de rust in Meerdijk eindelijk wederkeren. Ook voor het real-life echtpaar Caroline en Erik betekent dit ’t einde van een tijdperk. Wekenlang hadden ze geen scènes samen! Nu kan de kijker Caroline eindelijk weer zien lachen in GTST. Iedereen wint dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.