Broekloze Lies Zhara filmt zichzelf tijdens het omkleden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara is een ongelooflijk knappe dame. Zeker wanneer ze haar broek op de grond heeft liggen in plaats van aan heeft gedaan. 

Aantrekkelijke Lies Zhara krijgt met moeite broek aan

De prachtige influencer heeft wel eens een verleidelijke foto van zichzelf online gezet. Maar wat ze nu doet heeft zelfs Lies nog niet eerder gedaan. Ze heeft namelijk een video geplaatst, waar ze voor het grootste deel van de video geen broek aan heeft. En dat is natuurlijk erg prettig, want het maakt de video een stuk interessanter om naar te kijken. De knappe blondine weet er zonder broek wel een feestje van te maken. De video speelt zich voor je gevoel alleen achterstevoren af, aangezien hij begint zonder en eindigt met een broek aan de kadetjes van Lies Zhara.

Lees ook: Video: Lies Zhara duwt haar twee ‘vriendinnen’ omhoog in doorschijnend topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara is in mannenbroekje gespot

De knappe influencer is niet zo van de hele verleidelijke onderbroeken als je de video zo bekijkt. Natuurlijk heeft ze die ook wel, maar ze draagt veel liever een comfortabel stuk kleding. En dat zijn de mannenbroekjes nu eenmaal. Maar het maakt haar volgers niet zo veel uit. Die kijken toch wel. Als Lies haar broek uit trekt, dan staan haar volgers in de rij om te mogen kijken. De knappe blondine heeft er niet zo’n moeite mee. Dat zou ook gek zijn, gezien de hoeveelheid foto’s die ze de wereld in slingert. Lies Zhara vindt het juist wel leuk om al die mannen een beetje te plagen. Haar foto’s zoeken daarom ook juist een klein beetje het randje op. Ze zijn nog net gewoon genoeg om op Instagram te mogen, maar eigenlijk ook super verleidelijk. Lies weet met haar foto’s in ieder geval flink de aandacht te pakken. En die laat ze zodra ze hem heeft ook niet meer los.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara is on top of the world met klein topje

Een van de verleidelijke foto’s die Lies Zhara op haar Instagram account plaatst kan je hierboven bekijken. Je ziet Lies bovenin een gebouw staan met een heel strak blauw topje. Dat ziet er natuurlijk wel heel erg bijzonder uit. Dit soort foto’s zorgen ervoor dat de blondine onder de mannelijke bevolking van Nederland erg populair is. Die houden wel van al die uitdagende foto’s die Lies met hen deelt. Lies hoeft dus niet bang te zijn dat ze de komende tijd in populariteit zal afnemen. Er zijn namelijk steeds meer mannen die haar volgen, zodat ze elke nieuwe foto van de blondine te zien krijgen. Lies is dan ook aardig op weg om de meest populaire blonde influencer binnen Nederland te worden. Als ze foto’s in dit soort topjes blijft plaatsen, dan is ze dat waarschijnlijk binnen de kortste keren. Lies Zhara is namelijk een ontzettend mooie dame om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!