Britte Lagcher bewijst dat live Expeditie Robinson-finale in studio een heel slecht idee is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De finale van Expeditie Robinson werd ook dit jaar weer uitgebreid besproken vanuit een live studio. Hoewel winnaar Robbert de meeste aandacht verdiende, was actrice Britte Lagcher het onderwerp van gesprek…

Het is een traditie om de finale van Expeditie Robinson uit te zenden terwijl de bloedstollende aflevering live besproken wordt vanuit een studio. Helaas zorgde het coronavirus ervoor dat de finale van dit jaar iets minder spectaculair was. Het plein bij de studio staat normaal vol met kijkers die de aflevering op grote schermen meekijken. De deelnemers maakten dit jaar een sober entree bij dat gebouw. De ene deelnemer nam de styling en make-up iets serieuzer dan de ander. Britte Lagcher had nog een hoop goed te maken na haar veelbesproken nare gedrag tijdens Expeditie Robinson. Helaas greep de actrice niet bepaald haar kans om tijdens de live show in de studio in positieve zin op te vallen…

Iedereen behalve Britte Lagcher neemt finale Expeditie Robinson serieus

De finale van Expeditie Robinson werd natuurlijk het meest bekeken van alle afleveringen van dit seizoen. Bijna 1.7 miljoen mensen zaten zondagavond op het puntje van hun stoel om te zien hoe Robbert de spannende finale won. De finalisten kregen een vast plekje aan tafel en de andere deelnemers wisselde de plekken op de achtergrond af vanwege corona. Finalisten Anouk Maas, Britte Lagcher, Robbert Rodenburg en zangeres Do waren dus het middelpunt van de live uitzending vanuit de Expeditie Robinson studio. Later in de uitzending kreeg Robbert natuurlijk veel aandacht, maar de outfit van Britte viel veel meer op…

Op deze foto in studio lijkt Britte Lagcher meer verwaarloosd dan tijdens Expeditie

Op deze foto in studio lijkt Britte Lagcher meer verwaarloosd dan tijdens Expeditie

In de studio viel Britte Lagcher gelijk op vanwege haar frappante verschijning. De actrice had twee vlechten in haar haren, maar het leek wel alsof ze er al 5 weken mee rondliep en ook nog eens mee had geslapen. Haar kapsel zat helemaal in de war. De overeind staande vlechten deden ons een beetje aan de hoorns van een steenbok denken. Waar de anderen een fancy outfit droegen, koos Britte voor een saaie bruine blazer. Er werd online zelfs geroepen dat de actrice er in de studio meer verwilderd uitzag dan tijdens de Expeditie zelf!

Lees ook: Foto: Anouk Maas valt in slaap tijdens finale proef Expeditie Robinson

Anouk Maas onherkenbaar op foto tijdens Expeditie Robinson finale

Actrice Anouk Maas deed juist het tegenovergestelde van Britte Lagcher. Het leek alsof de twee actrices totaal andere instructies hadden gekregen. Anouk trok namelijk alles uit de kast om er goed uit te zien tijdens de live uitzending. Dat is ook wel te zien op de foto hieronder. Ineens waren haar mooie krullen weg en droeg ze een dikke laag make-up. Dat we dat niet hebben gezien tijdens Expeditie Robinson is logisch, maar we wisten niet dat Anouk er zó opgetut uit zou zien. Ze is natuurlijk een yoga vrouwtje en daar hadden we deze roze glitterjurk, grote oorbellen, gekrulde haren en make-up laag niet bij verwacht. Wat positieve verrassingen betreft wint Anouk dus deze finale-aflevering!

Anouk Maas onherkenbaar op foto tijdens Expeditie Robinson finale

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!