Britt Scholte laat talenten zien op indringende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte is een vrouw van vele talenten. Een van die talenten is een erg blik opzetten. En dat talent laat ze zien op een indringende nieuwe foto. 

Actrice Britt Scholte zal je vast kennen van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de aantrekkelijke brunette heeft nog vele andere talenten die ze graag met haar fans deelt. Een van die talenten is het opzetten van een erg zwoele en intense blik. En die oefent ze op haar nieuwe indringende foto. Die foto maakt een hoop los bij haar achterban, die nu een hele andere kant van Britt te zien krijgen die ze normaal niet zo snel mogen aanschouwen.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van GTST-actrice Britt Scholte

Britt en haar verleidelijke blik

Britt Scholte heeft van alle actrices van Nederland de allermooiste ogen. Als je in de ogen van Britt staart dan verdwaal je een klein beetje. Dat is gelukkig niet erg, er zijn veel vervelendere plekken om te verdwalen dan in de ogen van Britt Scholte, maar handig is anders. Britt weet met haar blik vele mannen te hypnotiseren. Britt valt daarom te vergelijken met een mythologisch wezen of godin, alleen kan je Britt wel in het echt aanschouwen. De indringende blik is een klein beetje het handelsmerk van Britt, die eens in de zoveel tijd een nieuwe foto deelt waar ze haar kunstje vertoont. En die foto’s doen het altijd goed. Iedereen is namelijk fan van het aantrekkelijke gezichtje van Britt Scholte.
De vele gezichten van Britt

Britt Scholte is een vrouw met vele gezichten, of ja, vele gezichtsuitdrukkingen. En ze zijn allemaal even mooi natuurlijk. Of je nu een hele lieve Britt voor je hebt, of een hele zwoele Britt, ze zijn allemaal aantrekkelijk. Britt is een veelzijdige vrouw waar je graag naar blijft kijken. Haar vele kanten maken haar een van de meest interessante vrouwen van het land. Er zijn twee looks die boven alle anderen uit steken bij Britt. De eerste daarvan is haar vrolijke lach. De lach van Britt is namelijk enorm aanstekelijk. Je kan niet anders dan er zelf ook vrolijk van worden. De tweede typische Britt-look is haar verleiders-blik. Dat is de blik waar alle mannen verliefd op worden als ze er te lang naar kijken.
Britt Scholte is op weg naar de top

Britt oefent al een tijdje al haar aantrekkelijke blikken. En met elke nieuwe poging weet Britt steeds een beetje beter de aandacht te grijpen. Ze weet iedereen steeds beter te betoveren met haar magistraal mooie uiterlijk. Britt klimt dan ook snel naar de absolute top van mooie Nederlandse vrouwen. Het gaat dan ook niet lang duren voor ze vrouwen als Maan de Steenwinkel en Yolanthe Cabau van Kasbergen van hun troon stoot en de titel pakt van ‘Mooiste vrouw van Nederland!’

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!