ZIEN: De gewaagde printjes van Britt Scholte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Januari is altijd een beetje een sombere maand. Het is koud, pas laat licht en iedereen baalt van hun goede voornemens die nu al mislukken. Gelukkig is daar Britt Scholte, die ons met haar kleurrijke printjes weer een beetje vrolijk maakt.

Britt Scholte werd natuurlijk bekend van de serie Brugklas. Al was die serie heel snel van de buis gehaald, als ze daar ook dit soort outfits had gedragen. Britt brengt een beetje van die zomer warmte terug die we allemaal missen op het moment. De voormalig GTST ster poseert met blote voetjes voor de camera. Hoe ze het niet koud heeft op blote voeten blijft wel een mysterie.

Lees ook: Britt Scholte heeft het koud zonder broek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Klein maar fijn

Hoewel de outfit van Britt er natuurlijk geweldig uitziet, dweilt ze wel de vloer met haar broekspijpen. En dat weet Britt maar als te goed. In haar post geeft ze graag aandacht aan alle kleine mensen die elke dag met dit probleem te maken hebben. Gelukkig weerhouden de lange broekspijpen Britt er niet van om dit soort pakjes aan te blijven trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?