ZIEN: De gewaagde printjes van Britt Scholte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Januari is altijd een beetje een sombere maand. Het is koud, pas laat licht en iedereen baalt van hun goede voornemens die nu al mislukken. Gelukkig is daar Britt Scholte, die ons met haar kleurrijke printjes weer een beetje vrolijk maakt.

Britt Scholte werd natuurlijk bekend van de serie Brugklas. Al was die serie heel snel van de buis gehaald, als ze daar ook dit soort outfits had gedragen. Britt brengt een beetje van die zomer warmte terug die we allemaal missen op het moment. De voormalig GTST ster poseert met blote voetjes voor de camera. Hoe ze het niet koud heeft op blote voeten blijft wel een mysterie.

Lees ook: Britt Scholte heeft het koud zonder broek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Klein maar fijn

Hoewel de outfit van Britt er natuurlijk geweldig uitziet, dweilt ze wel de vloer met haar broekspijpen. En dat weet Britt maar als te goed. In haar post geeft ze graag aandacht aan alle kleine mensen die elke dag met dit probleem te maken hebben. Gelukkig weerhouden de lange broekspijpen Britt er niet van om dit soort pakjes aan te blijven trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.