Britt Scholte deelt misleidende foto met vlekken op gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte zegt dat ze zwarte vlekken in haar gezicht heeft. Al haar volgers proberen te gissen waar die dan zitten. Op haar gezicht zijn in ieder geval geen vlekken te ontdekken. Waar zou ze die dan zien?

Britt Scholte lijkt, vreemd genoeg, niet helemaal tevreden over haar uiterlijk. Op Instagram post ze, met gezonde tegenzin blijkbaar, een selfie waarin ze zegt allerlei mankementen te zien. Alle zwarte vlekken hebben ze maken met haar gezicht. Maar haar volgers, en wij ook, zien toch echt gewoon haar ‘“normale’” gezicht op de foto. Zou ze dingen zien die er niet zijn?

Klusser Britt zeker niet onzeker

Met een uiterlijk zoals deze actrice heeft zou je zeggen dat ze niet zo onzeker moet zijn. Dat lijkt ze ook niet, want de foto’s worden gewoon online gezet door Britt. Wat goed kan is dat ze, na het nemen van de foto pas vlekken/vegen erin ging zien en hierna het niet kon laten om deze toch online te zetten. Helemaal opnieuw foto’s nemen, vooral nadat ze al heeft lopen “klussen” bij Poppy’s in Amsterdam. Dat is teveel van het goede voor Britt. Ze is vast helemaal trots op haar harde arbeid voor het eetcafé in Amsterdam dat binnenkort open gaat. Wat Britt precies allemaal heeft verbouwd is nog niet gedeeld. Het resultaat wordt binnenkort pas volledig duidelijk bij de opening. Genoeg lijkt er in ieder geval te gebeuren bij Poppy’s. De vraag is alleen of dat harde daadwerkelijk door Britt is gedaan, of dat ze voorlopig alleen maar te koop loopt met de prestaties van anderen. Ze had beter toch wat scherpere foto’s moeten nemen voor echt bewijs. Of meer zwarte make-up op moeten doen, dat kan ook.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Britt gaat het avontuur aan

Over al haar bezigheden lijkt ze ondertussen wel erg tevreden. Zo schrijft ze elke dag weer “dankbaar” te zijn. En ze is erg gelukkig. Zelfs met denkbeeldige zwarte vegen op haar gezicht. De altijd actieve Britt was niet alleen bij Poppy’s aan de slag in de steigers. Met allerlei vriendinnen en kennissen wil ze in recordtijd de winkel opbouwen, aankleden en openen. Net op tijd nu alles weer open kan na de pandemie en hopelijk niet weer moet sluiten op de korte termijn. De presentatrice en actrice krijgt het druk. Een eigen winkel, zelfs met haar “compagnons” dat is al heel wat. Maar hiernaast gaat ze de komende tijd nog veel vaker voor de camera verschijnen. Dit keer bij de zuiderburen. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Scholte (@brittscholte)

Ze is al lang genoeg voor de camera te vinden

Uren in de make-up zitten en modelleren voor de camera, daar is deze vrouw heel bekend mee. Zo speelt ze in diverse rollen op tv. Zoals bij Goede tijden, slechte tijden of Brugklas. Rn Britt heeft alweer een nieuwe hoofdrol te pakken in de aankomende Vlaamse film Zeppos – Het Mercatorspoor. Dat wordt een avontuurlijke film en Britt zal dan ook waarschijnlijk weer niet “ongehavend” wegkomen. Of het dan wel gaat lukken om haar “oorlogswonden” zelf daadwerkelijk te fotograferen en een goede beschrijving te geven erover? Dat moeten we even afwachten. De film is nu nog in productie namelijk.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!