Britt Scholte deelt misleidende foto met vlekken op gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Scholte zegt dat ze zwarte vlekken in haar gezicht heeft. Al haar volgers proberen te gissen waar die dan zitten. Op haar gezicht zijn in ieder geval geen vlekken te ontdekken. Waar zou ze die dan zien?

Britt Scholte lijkt, vreemd genoeg, niet helemaal tevreden over haar uiterlijk. Op Instagram post ze, met gezonde tegenzin blijkbaar, een selfie waarin ze zegt allerlei mankementen te zien. Alle zwarte vlekken hebben ze maken met haar gezicht. Maar haar volgers, en wij ook, zien toch echt gewoon haar ‘“normale’” gezicht op de foto. Zou ze dingen zien die er niet zijn?

Klusser Britt zeker niet onzeker

Met een uiterlijk zoals deze actrice heeft zou je zeggen dat ze niet zo onzeker moet zijn. Dat lijkt ze ook niet, want de foto’s worden gewoon online gezet door Britt. Wat goed kan is dat ze, na het nemen van de foto pas vlekken/vegen erin ging zien en hierna het niet kon laten om deze toch online te zetten. Helemaal opnieuw foto’s nemen, vooral nadat ze al heeft lopen “klussen” bij Poppy’s in Amsterdam. Dat is teveel van het goede voor Britt. Ze is vast helemaal trots op haar harde arbeid voor het eetcafé in Amsterdam dat binnenkort open gaat. Wat Britt precies allemaal heeft verbouwd is nog niet gedeeld. Het resultaat wordt binnenkort pas volledig duidelijk bij de opening. Genoeg lijkt er in ieder geval te gebeuren bij Poppy’s. De vraag is alleen of dat harde daadwerkelijk door Britt is gedaan, of dat ze voorlopig alleen maar te koop loopt met de prestaties van anderen. Ze had beter toch wat scherpere foto’s moeten nemen voor echt bewijs. Of meer zwarte make-up op moeten doen, dat kan ook.

Britt gaat het avontuur aan

Over al haar bezigheden lijkt ze ondertussen wel erg tevreden. Zo schrijft ze elke dag weer “dankbaar” te zijn. En ze is erg gelukkig. Zelfs met denkbeeldige zwarte vegen op haar gezicht. De altijd actieve Britt was niet alleen bij Poppy’s aan de slag in de steigers. Met allerlei vriendinnen en kennissen wil ze in recordtijd de winkel opbouwen, aankleden en openen. Net op tijd nu alles weer open kan na de pandemie en hopelijk niet weer moet sluiten op de korte termijn. De presentatrice en actrice krijgt het druk. Een eigen winkel, zelfs met haar “compagnons” dat is al heel wat. Maar hiernaast gaat ze de komende tijd nog veel vaker voor de camera verschijnen. Dit keer bij de zuiderburen. 

Ze is al lang genoeg voor de camera te vinden

Uren in de make-up zitten en modelleren voor de camera, daar is deze vrouw heel bekend mee. Zo speelt ze in diverse rollen op tv. Zoals bij Goede tijden, slechte tijden of Brugklas. Rn Britt heeft alweer een nieuwe hoofdrol te pakken in de aankomende Vlaamse film Zeppos – Het Mercatorspoor. Dat wordt een avontuurlijke film en Britt zal dan ook waarschijnlijk weer niet “ongehavend” wegkomen. Of het dan wel gaat lukken om haar “oorlogswonden” zelf daadwerkelijk te fotograferen en een goede beschrijving te geven erover? Dat moeten we even afwachten. De film is nu nog in productie namelijk.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...