Britt Dekker ziet eruit om op te vreten op swingende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is van zichzelf al een swingende dame, maar helemaal als ze verleidelijke danspasjes vertoont in een roze jurk. 

Presentatrice Britt Dekker is met haar knappe gezicht en verleidelijk blonde haren een bijzonder mooie verschijning om te zien. Al helemaal als ze dansend in haar roze jurk in haar kleedkamer staat te swingen. Dat ziet er natuurlijk erg leuk uit. Britt danst de voetjes van de vloer en maakt met haar enorm leuke pasjes gelijk al haar volgers helemaal blij. Die worden namelijk vrolijk om Britt op deze manier te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Britt Dekker is onherkenbaar na gewaagde metamorfose

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker is zoetste snoepje op leuke foto

Op het spannende liedje ‘I want Candy’ danst Britt Dekker al haar zorgen opzij. Wat Britt natuurlijk even vergeet is dat zij het zoetste snoepje van allemaal is. Als Britt dus ‘candy’ wilt hebben, hoeft ze alleen maar even in de spiegel te kijken. Ze heeft zelfs een zoete, roze outfit aangetrokken om zo helemaal op te gaan in het liedje. Van haar strakke pakje, tot haar leuke laarsjes en verleidelijke poses; alles klopt aan de dansroutine van Britt.

Britt is nog lang niet klaar met dansen op leuke video

Het is niet de eerste keer dat Britt imponeert met een leuk filmpje waar ze aan het dansen is. Laatst maakte ze met haar televisie collega’s ook al een enorm leuk dansfilmpje voor op haar Instagram. Daarmee toont Britt aan dat ze echt op elke muziek haar verleidelijke kunsten kan vertonen. En dat is goed nieuws voor haar volgers. Die kunnen namelijk de komende tijd nog veel meer danspasjes van de knappe blondine verwachten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...