Britt Dekker ziet eruit om op te vreten op swingende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker is van zichzelf al een swingende dame, maar helemaal als ze verleidelijke danspasjes vertoont in een roze jurk. 

Presentatrice Britt Dekker is met haar knappe gezicht en verleidelijk blonde haren een bijzonder mooie verschijning om te zien. Al helemaal als ze dansend in haar roze jurk in haar kleedkamer staat te swingen. Dat ziet er natuurlijk erg leuk uit. Britt danst de voetjes van de vloer en maakt met haar enorm leuke pasjes gelijk al haar volgers helemaal blij. Die worden namelijk vrolijk om Britt op deze manier te mogen bekijken.

Lees ook: Foto: Britt Dekker is onherkenbaar na metamorfose
Britt Dekker is zoetste snoepje op leuke foto

Op het spannende liedje ‘I want Candy’ danst Britt Dekker al haar zorgen opzij. Wat Britt natuurlijk even vergeet is dat zij het zoetste snoepje van allemaal is. Als Britt dus ‘candy’ wilt hebben, hoeft ze alleen maar even in de spiegel te kijken. Ze heeft zelfs een zoete, roze outfit aangetrokken om zo helemaal op te gaan in het liedje. Van haar strakke pakje, tot haar leuke laarsjes en verleidelijke poses; alles klopt aan de dansroutine van Britt.

Britt is nog lang niet klaar met dansen op leuke video

Het is niet de eerste keer dat Britt imponeert met een leuk filmpje waar ze aan het dansen is. Laatst maakte ze met haar televisie collega’s ook al een enorm leuk dansfilmpje voor op haar Instagram. Daarmee toont Britt aan dat ze echt op elke muziek haar verleidelijke kunsten kan vertonen. En dat is goed nieuws voor haar volgers. Die kunnen namelijk de komende tijd nog veel meer danspasjes van de knappe blondine verwachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'