Britt Dekker weer van stal gehaald

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Britt Dekker wordt geïnterviewd voor RTL Boulevard

De TV-lens staat weer vol op de pretbek van Britt Dekker. De 27-jarige blondine brengt voor haar Youtubeserie PaardenpraatTV al lange tijd op paardenruggen door.

Op 4 november 2019 start op SBS6 haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt, waar de blije brabbelaar een prestatie wil neerzetten op het NK Dressuur.

We kennen Britt Dekker natuurlijk van de Eddy Zoey-shows. Voor de komende weken vertrouwt ze op de passen van haar vaste viervoeter George. Met dit paard werd Britt vorig jaar 13e op het NK.

https://www.instagram.com/p/B4XH5ShA8RC/

Wij weten op dit moment niet heel goed wat wij hier van moeten vinden. Natuurlijk is Britt het mokkende mokkel dat elke vorm van tegenslag weglacht met een volume die de kreunen van tennisster Maria Sjarapova tot achtergronddeuntjes degradeert. Maar goed: als je een prijs wint met een sportprogramma, dan ben je Britt Dekker niet om dit succes enorm uit te buiten.

https://www.instagram.com/p/B3aSCZigZ-n/

Laat dat paard maar op de gang

Britt lijkt zelf overigens niet te weten waar ze het moet zoeken voor de aflevering van vanavond. YouTube, Videoland, RTL, of toch afschakelen op #talpaard. Wij weten het niet. Zij weet het niet. Dat krijg je er dus van als je een blondje voor de camera zet terwijl er een paard op de gang staat. Zo lang Britt van stal komt, galopperen wij wel tot dat volgende reclameblok.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten