Britt Dekker weer van stal gehaald

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Britt Dekker wordt geïnterviewd voor RTL Boulevard

De TV-lens staat weer vol op de pretbek van Britt Dekker. De 27-jarige blondine brengt voor haar Youtubeserie PaardenpraatTV al lange tijd op paardenruggen door.

Op 4 november 2019 start op SBS6 haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt, waar de blije brabbelaar een prestatie wil neerzetten op het NK Dressuur.

We kennen Britt Dekker natuurlijk van de Eddy Zoey-shows. Voor de komende weken vertrouwt ze op de passen van haar vaste viervoeter George. Met dit paard werd Britt vorig jaar 13e op het NK.

https://www.instagram.com/p/B4XH5ShA8RC/

Wij weten op dit moment niet heel goed wat wij hier van moeten vinden. Natuurlijk is Britt het mokkende mokkel dat elke vorm van tegenslag weglacht met een volume die de kreunen van tennisster Maria Sjarapova tot achtergronddeuntjes degradeert. Maar goed: als je een prijs wint met een sportprogramma, dan ben je Britt Dekker niet om dit succes enorm uit te buiten.

https://www.instagram.com/p/B3aSCZigZ-n/

Laat dat paard maar op de gang

Britt lijkt zelf overigens niet te weten waar ze het moet zoeken voor de aflevering van vanavond. YouTube, Videoland, RTL, of toch afschakelen op #talpaard. Wij weten het niet. Zij weet het niet. Dat krijg je er dus van als je een blondje voor de camera zet terwijl er een paard op de gang staat. Zo lang Britt van stal komt, galopperen wij wel tot dat volgende reclameblok.

Laatste nieuws

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...

Hélène Hendriks maakt kijker alvast lekker voor nieuw seizoen De Oranjewinter

We hebben eindelijk weer iets om naar uit te kijken: Hélène Hendriks komt terug met De Oranjewinter! En met deze foto probeert ze de kijker alvast warm te krijgen tijdens de koude dagen...

Schaatsster Pien Hersman (19) laat haar volgers watertanden met foto in open shirtje

Pien Hersman is een ongelooflijk leuke dame om te zien. En dat geldt al helemaal in dit open geslagen shirtje.