Britt Dekker weer van stal gehaald

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Britt Dekker wordt geïnterviewd voor RTL Boulevard

De TV-lens staat weer vol op de pretbek van Britt Dekker. De 27-jarige blondine brengt voor haar Youtubeserie PaardenpraatTV al lange tijd op paardenruggen door.

Op 4 november 2019 start op SBS6 haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt, waar de blije brabbelaar een prestatie wil neerzetten op het NK Dressuur.

We kennen Britt Dekker natuurlijk van de Eddy Zoey-shows. Voor de komende weken vertrouwt ze op de passen van haar vaste viervoeter George. Met dit paard werd Britt vorig jaar 13e op het NK.

https://www.instagram.com/p/B4XH5ShA8RC/

Wij weten op dit moment niet heel goed wat wij hier van moeten vinden. Natuurlijk is Britt het mokkende mokkel dat elke vorm van tegenslag weglacht met een volume die de kreunen van tennisster Maria Sjarapova tot achtergronddeuntjes degradeert. Maar goed: als je een prijs wint met een sportprogramma, dan ben je Britt Dekker niet om dit succes enorm uit te buiten.

https://www.instagram.com/p/B3aSCZigZ-n/

Laat dat paard maar op de gang

Britt lijkt zelf overigens niet te weten waar ze het moet zoeken voor de aflevering van vanavond. YouTube, Videoland, RTL, of toch afschakelen op #talpaard. Wij weten het niet. Zij weet het niet. Dat krijg je er dus van als je een blondje voor de camera zet terwijl er een paard op de gang staat. Zo lang Britt van stal komt, galopperen wij wel tot dat volgende reclameblok.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten