Britt Dekker weer van stal gehaald

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Britt Dekker wordt geïnterviewd voor RTL Boulevard

De TV-lens staat weer vol op de pretbek van Britt Dekker. De 27-jarige blondine brengt voor haar Youtubeserie PaardenpraatTV al lange tijd op paardenruggen door.

Op 4 november 2019 start op SBS6 haar nieuwe programma Opgezadeld met Britt, waar de blije brabbelaar een prestatie wil neerzetten op het NK Dressuur.

We kennen Britt Dekker natuurlijk van de Eddy Zoey-shows. Voor de komende weken vertrouwt ze op de passen van haar vaste viervoeter George. Met dit paard werd Britt vorig jaar 13e op het NK.

https://www.instagram.com/p/B4XH5ShA8RC/

Wij weten op dit moment niet heel goed wat wij hier van moeten vinden. Natuurlijk is Britt het mokkende mokkel dat elke vorm van tegenslag weglacht met een volume die de kreunen van tennisster Maria Sjarapova tot achtergronddeuntjes degradeert. Maar goed: als je een prijs wint met een sportprogramma, dan ben je Britt Dekker niet om dit succes enorm uit te buiten.

https://www.instagram.com/p/B3aSCZigZ-n/

Laat dat paard maar op de gang

Britt lijkt zelf overigens niet te weten waar ze het moet zoeken voor de aflevering van vanavond. YouTube, Videoland, RTL, of toch afschakelen op #talpaard. Wij weten het niet. Zij weet het niet. Dat krijg je er dus van als je een blondje voor de camera zet terwijl er een paard op de gang staat. Zo lang Britt van stal komt, galopperen wij wel tot dat volgende reclameblok.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.