Britt Dekker laat buik zien op foto voor spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britt Dekker staat er warmpjes bij, deze laatste dagen. Vol trots is Britt met buik zichtbaar op haar Instagram. Koud heeft ze het zeker niet. De warmte straalt van haar en het meubilair af.

Normaal wanneer de 30-jarige Britt Dekker op tv te vinden is of voor de camera op YouTube, zien we haar gezicht vooral. Of heeft ze wat officieels aan dat past bij haar rol als presentatrice. Maar eenmaal thuis gooit Britt die rol van zichzelf af en zie je een stuk “opener” persoon. Een die maar al te graag ook haar eigen woonkamer showt online.

Britt Dekker is fit als altijd

Vlogger Britt toont zich helemaal. Ze is klaar voor een warme zomer. Niet alleen is de buik van de blondine erg warm in deze laatste paar koude dagen. Ook is Britt met haar middenstuk goed in vorm. En dat mag ook wel benoemd worden. Op zo’n fit mag je trots zijn en gelukkig deelt ze dit dan ook online met haar fans. Anders heeft zo’n truitje binnen natuurlijk ook weinig nut. Niemand ziet het mooie kledingstuk als Britt het niet deelt. Je zou overigens kunnen denken: heeft Britt het niet wat koud? Maar daar heeft ze een warme oplossing voor, meerdere zelfs. Allemaal staan die direct voor haar spiegel. Britt heeft allemaal warme kaarsjes verzameld.

Britt warm door kaarslicht

Haar kamer is voorzien van een grote spiegel, waarin ze van top tot open middenstuk van haar zichtbaar is en haarzelf kan fotograferen. Als ze licht nodig heeft en de stroomrekening niet heeft betaald, dan heeft de blondine trouwens nog een handige truc. Een truc die vooral toepasbaar is, als je in het donker foto’s moet gaan nemen. Ze beschikt niet enkel over één kaars, maar wel over zeven! Allemaal tactisch geplaatst voor haar spiegel in de hoek van de kamer. Zo weet ze een stroomuitval wel te overleven en kan de blondine zichzelf blijven zien en kiekjes blijven maken.

Klassiek geklede Britt steelt eenmansshow

De presentatrice kiest haar truitjes niet alleen op (een te korte) lengte. Als ze thuis is draagt de blondine graag wat klassieks. Dit groene, te korte, truitje lijkt voorzien van een klassiek tintje. De schouders van Britt lijken door het truitje een stukje steviger dan normaal. Al met al lijkt het kledingstuk afkomstig uit de Victoriaanse tijd. Alleen de witte kraag en pruik ontbreken nog. Britt doet ook wel aan klassieke bezigheden. Zo heeft ze een side job als paardrijdster. In dat deel van haar wereld heeft er de afgelopen week een grote tragedie plaatsgevonden. Een tragedie die de prachtige ruiter erg persoonlijk raakt.

Britt verwerkt verlies

Gelukkig oogt Britt weer vrolijk op de foto, maar vorige week was dit helaas niet het geval. Britt, dierenliefhebber en paardrijdster, moest het groot verlies van haar paard verwerken. Via Instagram liet de 30-jarige presentatrice weten dat haar paard Vito was overleden. Er was niks meer voor haar paard te doen. “Helaas konden we niks meer voor je betekenen.” Inmiddels lijkt ze er zelf weer bovenop. Al valt het verlies van een paard natuurlijk altijd zwaar. Graag zien we haar weer als dressuurruiter binnenkort. Britt lijkt in ieder geval haar glimlach terug te hebben gevonden gelukkig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...