Britney Spears blijft volgers verbazen met deze hondslelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britney Spears, een van de meest bekende zangeressen op deze planeet, blijft maar verbazen. Maar dat is niet altijd iets goeds.

Jarenlang stond Britney bekend als een van de knapste en meest geliefde zangeressen van de wereld, maar tegenwoordig kijkt iedereen toch wel een beetje anders naar de blonde zangeres. Haar social media is een wirwar van verwarrende uitspraken en vreemde foto’s en filmpjes, vaak in lage kwaliteit. De oude Britney is nog steeds afwezig. Als Britney nu een foto plaatst, dan is het enige wat je kan doen hopen dat de foto nog een beetje meevalt. Maar bij haar laatste foto was dat niet het geval.

Lees ook: Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken van Britney Spears
Britney imponeert niet met nieuwe foto

De willekeurige selfie die Britney op haar Instagram plaatst is zeker niet iets om over naar huis te schrijven. Natuurlijk blijft het Britney Spears, dus echt afschuwelijk is het ook weer niet, maar Britney laat met deze foto ook niet bepaald een indruk achter. Met haar grote jampotglazen bril en haar warrige haar, is het niet de Britney die je gewend bent. Het mag duidelijk zijn dat Britney niet de intentie had om een hele serieuze foto te maken, vandaar ook de tong half uit haar mond. Toch denk je meteen terug aan de gloriedagen van Britney en hoe die er toch wel even wat anders uit zagen dan de Britney van vandaag de dag.
Foto uit de oude doos doet volgers goed

Even geleden plaatste Britney een oude foto uit de periode dat ze roze haar had. En dat zag er al een stuk beter uit. Haar kapsel was wild, maar wel verleidelijk gemaakt, Britney haar make-up was gedaan, ze had geen grote bril op haar snufferd en ze ga de camera de ene verleidelijke blik na de andere. Dit is de Britney die mensen vaker zouden willen zien. Want deze Britney was vroeger de droom van elke jongen. Met haar zwoele stem en verleidelijke videoclips, waarin ze spannende dansjes deed, betoverde ze wereldwijd haar kijkers. Nu betoverd Britney nog maar weinig mannen, en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Haar fans zouden Britney graag weer als vanouds zien.
Gaat het wel helemaal goed met Britney?

Veel van Britney haar volgers vragen zich af of het wel helemaal goed gaat met de knappe zangeres. De hoeveelheid gekke posts die ze maakt en de vele foto’s die ze op haar tijdlijn plaatst waarin ze met bijna geen tot geen kleding aan staat rond te springen, zorgen ervoor dat er veel fans van Britney zich ernstig zorgen maken. Dit gedrag kan niet normaal zijn en iemand moet ingrijpen. Dat is de voornaamste mening die je ziet onder de foto’s van Britney. De zangeres zelf lijkt zich er niet zoveel van aan te trekken en gaat vrolijk door met het plaatsen van wilde foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!