Britney Spears blijft volgers verbazen met deze hondslelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Britney Spears, een van de meest bekende zangeressen op deze planeet, blijft maar verbazen. Maar dat is niet altijd iets goeds.

Jarenlang stond Britney bekend als een van de knapste en meest geliefde zangeressen van de wereld, maar tegenwoordig kijkt iedereen toch wel een beetje anders naar de blonde zangeres. Haar social media is een wirwar van verwarrende uitspraken en vreemde foto’s en filmpjes, vaak in lage kwaliteit. De oude Britney is nog steeds afwezig. Als Britney nu een foto plaatst, dan is het enige wat je kan doen hopen dat de foto nog een beetje meevalt. Maar bij haar laatste foto was dat niet het geval.

Lees ook: Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken van Britney Spears

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Britney imponeert niet met nieuwe foto

De willekeurige selfie die Britney op haar Instagram plaatst is zeker niet iets om over naar huis te schrijven. Natuurlijk blijft het Britney Spears, dus echt afschuwelijk is het ook weer niet, maar Britney laat met deze foto ook niet bepaald een indruk achter. Met haar grote jampotglazen bril en haar warrige haar, is het niet de Britney die je gewend bent. Het mag duidelijk zijn dat Britney niet de intentie had om een hele serieuze foto te maken, vandaar ook de tong half uit haar mond. Toch denk je meteen terug aan de gloriedagen van Britney en hoe die er toch wel even wat anders uit zagen dan de Britney van vandaag de dag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Foto uit de oude doos doet volgers goed

Even geleden plaatste Britney een oude foto uit de periode dat ze roze haar had. En dat zag er al een stuk beter uit. Haar kapsel was wild, maar wel verleidelijk gemaakt, Britney haar make-up was gedaan, ze had geen grote bril op haar snufferd en ze ga de camera de ene verleidelijke blik na de andere. Dit is de Britney die mensen vaker zouden willen zien. Want deze Britney was vroeger de droom van elke jongen. Met haar zwoele stem en verleidelijke videoclips, waarin ze spannende dansjes deed, betoverde ze wereldwijd haar kijkers. Nu betoverd Britney nog maar weinig mannen, en dat is natuurlijk eeuwig zonde. Haar fans zouden Britney graag weer als vanouds zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Gaat het wel helemaal goed met Britney?

Veel van Britney haar volgers vragen zich af of het wel helemaal goed gaat met de knappe zangeres. De hoeveelheid gekke posts die ze maakt en de vele foto’s die ze op haar tijdlijn plaatst waarin ze met bijna geen tot geen kleding aan staat rond te springen, zorgen ervoor dat er veel fans van Britney zich ernstig zorgen maken. Dit gedrag kan niet normaal zijn en iemand moet ingrijpen. Dat is de voornaamste mening die je ziet onder de foto’s van Britney. De zangeres zelf lijkt zich er niet zoveel van aan te trekken en gaat vrolijk door met het plaatsen van wilde foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!