Bridget Maasland verwent volgers met wulpse spiegel selfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zoals iedereen weet wilt Bridget Maasland veel van zich laten zien. Met een heerlijke spiegel selfie zien we Bridget zeker.

Bridget Maasland heeft zichzelf klaar gemaakt voor de dag. Ze is zo trots op haar outfitje dat ze dit met haar volgers moet delen. Met een heerlijke spiegel selfie trakteert ze haar volgers dan ook. Je kan zeggen wat je wilt over Bridget Maasland maar poseren doet ze als de beste!

Bridget Maasland zet haar beste beentje voor

De kledingkast van Bridget Maasland heeft maar geen einde. Elke week plaatst ze genoeg foto’s van haar outfitje. Wie goed oplet ziet dat geen enkel van haar outfitjes er hetzelfde uitzien. Het lijkt er bijna op dat de kledingkast van Bridget Maasland oneindig is. Ook nu komt de knappe presentatrice weer met een heerlijk outfitje voor de dag. Ze voelt zich, aan de foto aftelezen, heel erg zelfvertrouwd. Met een zelfverzekerde blik kijkt ze recht in de spiegel. Als je goed naar haar ogen kijkt, kijkt ze diep in je ziel. Naast dat ze een zelfverzekerde blik trekt, zet ze ook haar beste beentje voor. Met een heerlijke pose kan het kiekje eindelijk gemaakt worden. De knappe blondine valt met het rode pakje natuurlijk enorm goed op. Aan Bridget Maasland haar lichaamstaal af te lezen is ze klaar voor de dag. Niemand die de presentatrice nog wat kan maken in dit outfitje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Dit zag Bridget Maasland niet aankomen

Bridget Maasland heeft tijdens de corona periode zo haar best gedaan om niet ziek te worden. Zelfs nu stond de knappe blondine nog op de uitkijk voor corona. Ondanks dat ze op de uitkijk stond werd ze toch verrast. Bridget Maasland kreeg namelijk een pittige griep te pakken. Deze zag ze niet aankomen wat het alleen maar vervelender maakt. Gelukkig is het allemaal goed komen voor de presentatrice. Ze heeft een paar dagen op bed gelegen met de pittige griep. Nu ze weer beter is kan ze er weer helemaal tegenaan. Dit laat ze ook gelijk weten door middel van een paar heerlijke spiegel selfies. Ze heeft haar kledingkast weer opengetrokken en een verleidelijk outfitje tevoorschijn weten te toveren. Misschien is Bridget Maasland door de griep alleen wel een paar centimeter kleiner geworden. Tijdens alle selfies staat de blondine namelijk op haar tenen. Hierdoor lijkt ze gelijk een paar centimeter groter. Door haar lange broek valt het bijna niet op dat ze op haar tenen staat. In ieder geval, Bridget Maasland is weer topfit en kan er met een heerlijk outfitje weer volop tegenaan!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland heeft een steuntje in de rug voor wie het nodig heeft

Iedereen heeft het wel eens moeilijk, zo ook Bridget Maasland. Met een quote probeert ze duidelijk te maken dat het helemaal niet erg is dat je het soms moeilijk hebt. Het is geen teken van zwakte, maar een resultaat van te lang geprobeerd hebben sterk te zijn. Kijk hieronder voor het steuntje in de rug van Bridget Maasland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten..