Bridget Maasland straalt op zeldzame foto in knellende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland droeg in haar jonge jaren de meest extreme outfits! Met deze vergeten foto neemt de blondine je terug in de tijd!

Herken je Bridget Maasland nog tijdens haar tijd bij TMF? De blonde presentatrice heeft op deze zeldzame foto uit de oude doos een wel héél knellend outfitje aan! Bridget is niet de enige BN’er die op de foto te zien is. Deze dames zouden de meeste mensen niet meer samen op één foto verwachten…

Bridget Maasland verbijstert met outfit uit TMF-tijd

William Rutten heeft één zeldzame foto gedeeld. Deze foto is afkomstig uit het verre verleden. Bridget Maasland is hier ook nog echt één mooie jonge vrouw. Het is namelijk een foto van TMF awards uit 2005. De presentatrice heeft hier een wel opmerkelijke outfit aan. Het zou goed kunnen dat deze creatie toen in de mode was, maar dat is moeilijk voor te stellen. Zo’n knellend topje is natuurlijk wél tijdloos; zoiets blijft altijd fijn om te zien! Al hopen we dat ze goed genoeg kon ademen die avond! Onder het knellend topje heeft ze het tegenovergestelde aan. Bridget Maasland is nooit meer in zo’n wijde broek gespot dan op deze foto. Met een paar kettingen aan haar broek lijkt ze een beetje op een skater. Ook die schoenen zijn absoluut uniek!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten)

Elegante Sylvana Simons samen met rebelse Bridget Maasland

De twee dames werkten destijds samen voor TMF. Dit was een tv-zender waar de hele dag muziekvideo’s op te zien waren. In deze tijd werkten Sylvana Simons samen met Bridget Maasland. Waar Bridget in dezelfde hoek werkzaam bleef, ging Sylvana Simons een andere kant op. Zoals vele weten heeft Sylvana Simons nu haar eigen politieke partij. De elegante vrouw is dan ook geen spat veranderd sinds 2005. Waar Bridget Maasland een hele metamorfose is ondergaan bleef Sylvana Simons haar stijl trouw. Met een elegante jurk staat Sylvana Simons bij de TMF awards.

Bridget Maasland toont al haar outfits van de hele week

Bridget Maasland toont haar hele kledingkast met al haar volgers. Ze heeft één week lang elke dag een foto gemaakt van haar outfit die dag. Sommige outfits mogen best wel opmerkelijk genoemd worden. Bij haar tweede outfit heeft de presentatrice één paar wijde laarzen aan. De meeste vrouwen dragen laarzen die goed aansluiten. Bij die van Bridget zou je denken dat bij elke stap de laarzen zullen afzakken. Niet alleen Bridget haar outfit veranderd, maar ook haar haarstijl. Even de krultang erin zetten en de presentatrice ziet er gelijk een stuk anders uit. Al haar samenstellingen zien er in ieder geval een stuk anders uit dan haar tijd bij TFM.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.