Bridget Maasland straalt op zeldzame foto in knellende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland droeg in haar jonge jaren de meest extreme outfits! Met deze vergeten foto neemt de blondine je terug in de tijd!

Herken je Bridget Maasland nog tijdens haar tijd bij TMF? De blonde presentatrice heeft op deze zeldzame foto uit de oude doos een wel héél knellend outfitje aan! Bridget is niet de enige BN’er die op de foto te zien is. Deze dames zouden de meeste mensen niet meer samen op één foto verwachten…

Bridget Maasland verbijstert met outfit uit TMF-tijd

William Rutten heeft één zeldzame foto gedeeld. Deze foto is afkomstig uit het verre verleden. Bridget Maasland is hier ook nog echt één mooie jonge vrouw. Het is namelijk een foto van TMF awards uit 2005. De presentatrice heeft hier een wel opmerkelijke outfit aan. Het zou goed kunnen dat deze creatie toen in de mode was, maar dat is moeilijk voor te stellen. Zo’n knellend topje is natuurlijk wél tijdloos; zoiets blijft altijd fijn om te zien! Al hopen we dat ze goed genoeg kon ademen die avond! Onder het knellend topje heeft ze het tegenovergestelde aan. Bridget Maasland is nooit meer in zo’n wijde broek gespot dan op deze foto. Met een paar kettingen aan haar broek lijkt ze een beetje op een skater. Ook die schoenen zijn absoluut uniek!
Elegante Sylvana Simons samen met rebelse Bridget Maasland

De twee dames werkten destijds samen voor TMF. Dit was een tv-zender waar de hele dag muziekvideo’s op te zien waren. In deze tijd werkten Sylvana Simons samen met Bridget Maasland. Waar Bridget in dezelfde hoek werkzaam bleef, ging Sylvana Simons een andere kant op. Zoals vele weten heeft Sylvana Simons nu haar eigen politieke partij. De elegante vrouw is dan ook geen spat veranderd sinds 2005. Waar Bridget Maasland een hele metamorfose is ondergaan bleef Sylvana Simons haar stijl trouw. Met een elegante jurk staat Sylvana Simons bij de TMF awards.

Bridget Maasland toont al haar outfits van de hele week

Bridget Maasland toont haar hele kledingkast met al haar volgers. Ze heeft één week lang elke dag een foto gemaakt van haar outfit die dag. Sommige outfits mogen best wel opmerkelijk genoemd worden. Bij haar tweede outfit heeft de presentatrice één paar wijde laarzen aan. De meeste vrouwen dragen laarzen die goed aansluiten. Bij die van Bridget zou je denken dat bij elke stap de laarzen zullen afzakken. Niet alleen Bridget haar outfit veranderd, maar ook haar haarstijl. Even de krultang erin zetten en de presentatrice ziet er gelijk een stuk anders uit. Al haar samenstellingen zien er in ieder geval een stuk anders uit dan haar tijd bij TFM.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!