BREAKING: Max Verstappen start misschien toch vanaf pole position

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lance Stroll, de coureur die pole position pakte, is op het matje geroepen en moet zijn eerste plek waarschijnlijk afstaan aan Max Verstappen.

Deze zaterdagmiddag kwalificeerde Max Verstappen zich als tweede voor de Grand Prix van Turkije in Istanboel. Verstappen, die het hele weekend al de snelste op de baan was, werd op de valreep ingehaald door Racing Point coureur Lance Stroll. En daar baalde Max flink van. Zo zien we hem verslagen op de grond zitten met zijn trainer.

(lees verder na de foto)

Max Verstappen zeer waarschijnlijk op pole positon

En laat die Lance Stroll nu net op het matje zijn geroepen bij de wedstrijdleiding. De beste man zou namelijk gele vlaggen hebben genegeerd in Q1. Hiermee remde hij dus niet genoeg af voor een gevaarlijke situatie. En ja, daar word je normaal gesproken een aantal plekken voor teruggezet. De kans dat de Nederlander Max Verstappen tóch vanaf pole position mag starten is dan ook groot.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.