BREAKING: Max Verstappen start misschien toch vanaf pole position

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lance Stroll, de coureur die pole position pakte, is op het matje geroepen en moet zijn eerste plek waarschijnlijk afstaan aan Max Verstappen.

Deze zaterdagmiddag kwalificeerde Max Verstappen zich als tweede voor de Grand Prix van Turkije in Istanboel. Verstappen, die het hele weekend al de snelste op de baan was, werd op de valreep ingehaald door Racing Point coureur Lance Stroll. En daar baalde Max flink van. Zo zien we hem verslagen op de grond zitten met zijn trainer.

(lees verder na de foto)

Max Verstappen zeer waarschijnlijk op pole positon

En laat die Lance Stroll nu net op het matje zijn geroepen bij de wedstrijdleiding. De beste man zou namelijk gele vlaggen hebben genegeerd in Q1. Hiermee remde hij dus niet genoeg af voor een gevaarlijke situatie. En ja, daar word je normaal gesproken een aantal plekken voor teruggezet. De kans dat de Nederlander Max Verstappen tóch vanaf pole position mag starten is dan ook groot.

Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten