BREAKING: Gaat Max Verstappen Red Bull Racing verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op het internet is ophef ontstaan, nadat er foto’s gepost werden waarop te zien is dat Max Verstappen zijn team Red Bull Racing en motorleverancier Honda niet meer volgt op Instagram.

[poll id=”60″]

Honda zegt samenwerking met Red Bull Racing op

Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing kunnen vanaf volgend jaar op zoek naar een nieuwe motor. Motorleverancier Honda heeft namelijk zojuist de samenwerking met het team opgezegd. Over de reden van de breuk tussen Honda en het team van Verstappen wordt nog druk gespeculeerd. Volgens sommigen zou het zelfs kunnen komen door het eventuele vertrek van Max Verstappen bij Red Bull.

(lees verder na de post)

Gaat Max Verstappen weg bij Red Bull?

Dat Max Verstappen geen topseizoen beleeft bij Red Bull dit jaar, moge wel duidelijk zijn. Het was, tot nu, echter geen reden voor speculaties over een eventueel vertrek van de Nederlandse F1-coureur bij de energiedrankjesfabrikant.

Max Verstappen ontvolgt Red Bull Racing

Onlangs zijn er beelden opgedoken van een fan die zelf op onderzoek uitging. Deze fan kwam erachter dat Max Verstappen zowel Red Bull Racing, als Honda niet meer volgde op Instagram. Een spraakmakende ontdekking natuurlijk.

Verstappen heeft Red Bull Racing inmiddels weer gevolgd. Ook op Twitter staat het F1-team er weer tussen. Van motorleverancier Honda ontbreekt nog wel elk spoor. Wat er nu precies aan de hand is blijft nog altijd onduidelijk. Wellicht was Max er echt even helemaal klaar mee en is dit het beginpunt van zijn vertrek bij het team? Of zou hij gewoon ‘per ongeluk’ op de verkeerde knop gedrukt hebben? We gaan het zien.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!