BREAKING: Gaat Max Verstappen Red Bull Racing verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op het internet is ophef ontstaan, nadat er foto’s gepost werden waarop te zien is dat Max Verstappen zijn team Red Bull Racing en motorleverancier Honda niet meer volgt op Instagram.

[poll id=”60″]

Honda zegt samenwerking met Red Bull Racing op

Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing kunnen vanaf volgend jaar op zoek naar een nieuwe motor. Motorleverancier Honda heeft namelijk zojuist de samenwerking met het team opgezegd. Over de reden van de breuk tussen Honda en het team van Verstappen wordt nog druk gespeculeerd. Volgens sommigen zou het zelfs kunnen komen door het eventuele vertrek van Max Verstappen bij Red Bull.

(lees verder na de post)

Gaat Max Verstappen weg bij Red Bull?

Dat Max Verstappen geen topseizoen beleeft bij Red Bull dit jaar, moge wel duidelijk zijn. Het was, tot nu, echter geen reden voor speculaties over een eventueel vertrek van de Nederlandse F1-coureur bij de energiedrankjesfabrikant.

Max Verstappen ontvolgt Red Bull Racing

Onlangs zijn er beelden opgedoken van een fan die zelf op onderzoek uitging. Deze fan kwam erachter dat Max Verstappen zowel Red Bull Racing, als Honda niet meer volgde op Instagram. Een spraakmakende ontdekking natuurlijk.

Verstappen heeft Red Bull Racing inmiddels weer gevolgd. Ook op Twitter staat het F1-team er weer tussen. Van motorleverancier Honda ontbreekt nog wel elk spoor. Wat er nu precies aan de hand is blijft nog altijd onduidelijk. Wellicht was Max er echt even helemaal klaar mee en is dit het beginpunt van zijn vertrek bij het team? Of zou hij gewoon ‘per ongeluk’ op de verkeerde knop gedrukt hebben? We gaan het zien.

 

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten