BREAKING: Gaat Max Verstappen Red Bull Racing verlaten?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op het internet is ophef ontstaan, nadat er foto’s gepost werden waarop te zien is dat Max Verstappen zijn team Red Bull Racing en motorleverancier Honda niet meer volgt op Instagram.

[poll id=”60″]

Honda zegt samenwerking met Red Bull Racing op

Max Verstappen en zijn team Red Bull Racing kunnen vanaf volgend jaar op zoek naar een nieuwe motor. Motorleverancier Honda heeft namelijk zojuist de samenwerking met het team opgezegd. Over de reden van de breuk tussen Honda en het team van Verstappen wordt nog druk gespeculeerd. Volgens sommigen zou het zelfs kunnen komen door het eventuele vertrek van Max Verstappen bij Red Bull.

(lees verder na de post)

Gaat Max Verstappen weg bij Red Bull?

Dat Max Verstappen geen topseizoen beleeft bij Red Bull dit jaar, moge wel duidelijk zijn. Het was, tot nu, echter geen reden voor speculaties over een eventueel vertrek van de Nederlandse F1-coureur bij de energiedrankjesfabrikant.

Max Verstappen ontvolgt Red Bull Racing

Onlangs zijn er beelden opgedoken van een fan die zelf op onderzoek uitging. Deze fan kwam erachter dat Max Verstappen zowel Red Bull Racing, als Honda niet meer volgde op Instagram. Een spraakmakende ontdekking natuurlijk.

Verstappen heeft Red Bull Racing inmiddels weer gevolgd. Ook op Twitter staat het F1-team er weer tussen. Van motorleverancier Honda ontbreekt nog wel elk spoor. Wat er nu precies aan de hand is blijft nog altijd onduidelijk. Wellicht was Max er echt even helemaal klaar mee en is dit het beginpunt van zijn vertrek bij het team? Of zou hij gewoon ‘per ongeluk’ op de verkeerde knop gedrukt hebben? We gaan het zien.

 

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten