Breaking Bad-film komt eraan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad film

Acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul zijn samen op pad. Dat kan maar één ding betekenen…

Na vijf ontzettend succesvolle seizoenen lijkt er een filmvervolg te komen op Breaking Bad! De veelgeprezen tv-serie, die tussen 2008 en 2013 door AMC werd uitgezonden, wordt door veel mensen gezien als één van de beste televisieproducties ooit. Veelzeggend: Bryan Cranston en Aaron Paul, die samen meerdere Emmy’s wonnen voor hun acteerprestaties in de serie, pinkten een traantje weg toen ze in 2013 afscheid moesten nemen van hun karakters. Het zou eigenlijk zonde zijn als er nooit meer iets met deze interessante ‘wereld’ gedaan wordt! Dat vinden de makers gelukkig ook. De laatste paar dagen zijn er namelijk een aantal zeer interessante hints op de Instagramkanalen van Bryan en Aaron verschenen. Het lijkt erop dat de twee staan te popelen om weer in de huid te kruipen van ‘hun’ Walter White en Jesse Pinkman!

‘Sooner’ dan je denkt

Eerst was het alleen nog een foto van een stel ezels met als bijschrift ‘Soon’, daarna een foto van Bryan Cranston in Walter White-kleding, en vandaag dook er een veelzeggend kiekje op van de twee mannen, banjerend door een riviertje. Bijschrijft: ‘Even sooner’. Het is bekend dat Breaking Bad-schrijver Vince Gilligan al verhaallijnen en scripts klaar had liggen voor eventuele vervolgen of spin-offs. Zou het nu eindelijk gaan gebeuren? Als we Bryan en Aaron mogen geloven horen we misschien wel heel soon het verlossende woord!

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten