Breaking Bad-film komt eraan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad film

Acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul zijn samen op pad. Dat kan maar één ding betekenen…

Na vijf ontzettend succesvolle seizoenen lijkt er een filmvervolg te komen op Breaking Bad! De veelgeprezen tv-serie, die tussen 2008 en 2013 door AMC werd uitgezonden, wordt door veel mensen gezien als één van de beste televisieproducties ooit. Veelzeggend: Bryan Cranston en Aaron Paul, die samen meerdere Emmy’s wonnen voor hun acteerprestaties in de serie, pinkten een traantje weg toen ze in 2013 afscheid moesten nemen van hun karakters. Het zou eigenlijk zonde zijn als er nooit meer iets met deze interessante ‘wereld’ gedaan wordt! Dat vinden de makers gelukkig ook. De laatste paar dagen zijn er namelijk een aantal zeer interessante hints op de Instagramkanalen van Bryan en Aaron verschenen. Het lijkt erop dat de twee staan te popelen om weer in de huid te kruipen van ‘hun’ Walter White en Jesse Pinkman!

‘Sooner’ dan je denkt

Eerst was het alleen nog een foto van een stel ezels met als bijschrift ‘Soon’, daarna een foto van Bryan Cranston in Walter White-kleding, en vandaag dook er een veelzeggend kiekje op van de twee mannen, banjerend door een riviertje. Bijschrijft: ‘Even sooner’. Het is bekend dat Breaking Bad-schrijver Vince Gilligan al verhaallijnen en scripts klaar had liggen voor eventuele vervolgen of spin-offs. Zou het nu eindelijk gaan gebeuren? Als we Bryan en Aaron mogen geloven horen we misschien wel heel soon het verlossende woord!

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten