Breaking Bad-film komt eraan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad film

Acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul zijn samen op pad. Dat kan maar één ding betekenen…

Na vijf ontzettend succesvolle seizoenen lijkt er een filmvervolg te komen op Breaking Bad! De veelgeprezen tv-serie, die tussen 2008 en 2013 door AMC werd uitgezonden, wordt door veel mensen gezien als één van de beste televisieproducties ooit. Veelzeggend: Bryan Cranston en Aaron Paul, die samen meerdere Emmy’s wonnen voor hun acteerprestaties in de serie, pinkten een traantje weg toen ze in 2013 afscheid moesten nemen van hun karakters. Het zou eigenlijk zonde zijn als er nooit meer iets met deze interessante ‘wereld’ gedaan wordt! Dat vinden de makers gelukkig ook. De laatste paar dagen zijn er namelijk een aantal zeer interessante hints op de Instagramkanalen van Bryan en Aaron verschenen. Het lijkt erop dat de twee staan te popelen om weer in de huid te kruipen van ‘hun’ Walter White en Jesse Pinkman!

‘Sooner’ dan je denkt

Eerst was het alleen nog een foto van een stel ezels met als bijschrift ‘Soon’, daarna een foto van Bryan Cranston in Walter White-kleding, en vandaag dook er een veelzeggend kiekje op van de twee mannen, banjerend door een riviertje. Bijschrijft: ‘Even sooner’. Het is bekend dat Breaking Bad-schrijver Vince Gilligan al verhaallijnen en scripts klaar had liggen voor eventuele vervolgen of spin-offs. Zou het nu eindelijk gaan gebeuren? Als we Bryan en Aaron mogen geloven horen we misschien wel heel soon het verlossende woord!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.