Breaking Bad-film komt eraan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Breaking Bad film

Acteurs Bryan Cranston en Aaron Paul zijn samen op pad. Dat kan maar één ding betekenen…

Na vijf ontzettend succesvolle seizoenen lijkt er een filmvervolg te komen op Breaking Bad! De veelgeprezen tv-serie, die tussen 2008 en 2013 door AMC werd uitgezonden, wordt door veel mensen gezien als één van de beste televisieproducties ooit. Veelzeggend: Bryan Cranston en Aaron Paul, die samen meerdere Emmy’s wonnen voor hun acteerprestaties in de serie, pinkten een traantje weg toen ze in 2013 afscheid moesten nemen van hun karakters. Het zou eigenlijk zonde zijn als er nooit meer iets met deze interessante ‘wereld’ gedaan wordt! Dat vinden de makers gelukkig ook. De laatste paar dagen zijn er namelijk een aantal zeer interessante hints op de Instagramkanalen van Bryan en Aaron verschenen. Het lijkt erop dat de twee staan te popelen om weer in de huid te kruipen van ‘hun’ Walter White en Jesse Pinkman!

‘Sooner’ dan je denkt

Eerst was het alleen nog een foto van een stel ezels met als bijschrift ‘Soon’, daarna een foto van Bryan Cranston in Walter White-kleding, en vandaag dook er een veelzeggend kiekje op van de twee mannen, banjerend door een riviertje. Bijschrijft: ‘Even sooner’. Het is bekend dat Breaking Bad-schrijver Vince Gilligan al verhaallijnen en scripts klaar had liggen voor eventuele vervolgen of spin-offs. Zou het nu eindelijk gaan gebeuren? Als we Bryan en Aaron mogen geloven horen we misschien wel heel soon het verlossende woord!

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.