Bram Krikke smelt weg bij deze heerlijke foto van vriendin Robin Holzken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Holzken, de vriendin van Bram Krikke, is jarig vandaag. En dat laat Bram Krikke maar al te graag weten via zijn Instagram.

Bram Krikke toont trots zijn vriendin op de socials

Robin blaast vandaag 26 kaarsjes uit. Dit heugelijke nieuws deelt haar 2,5 jaar oudere vriend, Bram Krikke, vandaag op zijn Instagram. Robin is te zien op deze vrij foto met open voorkant, waar ze doorgaans veel volgers mee weet te lokken. Zo krijgt Bram er vandaag waarschijnlijk wat volgers bij, nu hij voor het eerst zo’n type foto van zijn vriendin toont.

Wat doen de twee zoal samen?

In maart 2022 maakten de twee bekend een stel te zijn. Hierop volgden af en toe wat beelden van hen samen. Ze lijken er dan ook voor te kiezen om hun relatie redelijk privé te houden. Wellicht dat het er ook aan ligt dat de twee elkaar voorheen nog lang niet zo vaak zagen als nu. Zo waren ze in augustus samen op vakantie naar Toscane en is van november een romantische foto van de twee te zien op een balkon in New York. Verder zien we om de paar maanden een foto van hen samen voorbijkomen via de story’s van Bram, of de foto van de twee samen op Valentijnsdag.

Van New York naar Bilthoven

Robin woonde al voor een aantal jaar in New York. Als Nederlands model en influencer bevinden daar zich veel van haar opdrachtgevers. Holzken heeft samengewerkt met merken als Victoria’s Secret, Hunkemöller, Maybelline en Calzedonia. Ze heeft ook deelgenomen aan internationale modeshows, waaronder de New York Fashion Week en de Milan Fashion Week. In 2018 werd ze genomineerd voor de “Model of the Year” award op de Dutch Model Awards. Maar wat kan liefde dan een grote invloed op je hebben, zo bewijst maar. Sinds een tijdje is Robin namelijk (grotendeels) inwonend bij Bram in Bilthoven. Dat is nog is een stap, van zo’n wereldstad naar een dorpje van zo’n 20.000 inwoners.

De carrière van Robin, de vriendin van Bram Krikke

Robin begon haar modellen carrière op 16-jarige leeftijd en heeft sindsdien samengewerkt met een aantal grote merken en modehuizen. Zoals eerder genoemd werkte ze reeds voor merken als Victoria’s Secret, Hunkemöller, Maybelline, Calzedonia en Guess. Ze heeft ook deelgenomen aan verschillende internationale modeshows, waaronder de New York Fashion Week en de Milan Fashion Week. Robin is een veelgevraagd model en heeft in verschillende tijdschriften gestaan, waaronder Vogue, Elle, Marie Claire en Harper’s Bazaar. Ze heeft ook  campagnes gedraaid voor merken als Adidas, Puma en L’Oréal. Naast haar modellen carrière heeft Holzken een sterke aanwezigheid op sociale media en heeft ze meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram. Ze deelt regelmatig foto’s van haar werk, reizen en persoonlijke leven. Al met al heeft Robin Holzken tot nog toe een indrukwekkende carrière opgebouwd als model en influencer en is ze succesvol in haar vakgebied.

1 jaar samen

Onlangs deelde Bram ook nog een foto van de twee met de beschrijving dat ze wat te vieren hadden, namelijk hun 1 jarige jubileum. Vrij kort, zo’n 3 maanden, na de relatiebreuk van Bram met Didi Shanna, sloeg de vonk over tussen de 2. Op deze post zien we meerdere kleffe beelden van de 2, activiteiten die ze tijdens hun eerste liefdesjaar hebben ondernomen. Velen wisten deze post vervolgens te vinden, wat we kunnen opmaken uit de bijna 100.000 likes op deze post…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!