Boze Katja Schuurman daagt Instagram uit met verboden foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman heeft een nieuwe foto online gezet, maar die werd gelijk verwijderd door Instagram. De strijd begint!

Katja Schuurman is een strijd begonnen tegen het platform Instagram. De mooie actrice heeft ontzettend veel goede foto’s en deelt die graag allemaal met haar fans, maar soms mag dat niet van het social media platform. En dat is natuurlijk wel een beetje jammer. Maar Katja kan daar echt gewoon boos om worden. En dus is ze nu bezig met het uitdagen van Instagram om even haar punt duidelijk te maken. De mooie actrice plaatst een aantal bijzondere foto’s en stelt Instagram de vraag of dit dan wel mag. Katja is duidelijk niet blij met de situatie.

Katja Schuurman is duidelijk niet blij met Instagram

“Dus dit mag niet?” vraagt Katja openlijk aan Instagram, terwijl ze een foto van zichzelf deelt in haar story. Op de foto zie je Katja het water uitkomen, natuurlijk zonder kleding aan, maar met heer schouders net aan in beeld. Je ziet dus eigenlijk maar heel weinig van de actrice. Het is dan ook een beetje apart dat ze hier een waarschuwing van Instagram voor krijgt. Je zou verwachten dat het platform wel iets meer kan hebben. Katja besluit om de grenzen even op te zoeken in haar foto’s en verder te gaan dan eigenlijk mag op Instagram. Haar fans steunen haar in ieder geval in haar missie.

Katja deelt foto waarop veel te zien is

De mooie actrice deelt in haar story een reeks plaatjes die van kwaad tot erger gaan. In een van haar laatste foto’s kan je duidelijk alle mooie aspecten van Katja zien op de foto. Dat Instagram daar een probleem mee kan hebben is misschien wel logisch, maar Katja blijft het proberen. Ze pleit ervoor dat iedereen zichzelf moet kunnen laten zien online. Dat betekent dat een foto zonder kleding gewoon moet kunnen. En daar is misschien niet iedereen het gelijk mee eens, maar een foto van Katja zonder haar kleren aan zou iedereen stiekem natuurlijk wel leuk vinden.

Katja Schuurman gaat gewoon door met het delen van mooie foto’s

De leuke actrice trekt zich voorlopig in ieder geval niets aan van het beleid van Instagram en laat zich niets wijsmaken. Ze gaat gewoon door met het maken van allemaal mooie foto’s voor haar fans. En als daar soms een beetje meer op te zien is dan wat Instagram leuk vindt, dan is dat maar zo. Katja gaat daar in ieder geval geen rekening mee houden. De mooie actrice weet met haar figuur zoveel mensen blij te maken dat het ook geen zin heeft om zich heel erg aan te passen aan het platform. Daar zouden haar fans alleen maar ongelukkig van worden, want die krijgen zo minder te zien van hun favoriete actrice. En dat vindt natuurlijk niemand fijn. Hopelijk draait het beleid van Instagram ooit wel weer bij en kan Katja gewoon de foto’s plaatsen waar ze zelf het meest gelukkig van wordt. Dat zou voor iedereen de beste uitkomst zijn.

Bekijk de foto’s van Katja Schuurman op Instagram

Wil je zien welke foto’s Katja Schuurman in de strijd gooit op Instagram? Klik dan hier om naar haar pagina te gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!