Botox en Bo Kramer in Paul’s nummer 1 show

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
bo kramer paul de leeuw

Paul de Leeuw is terug op! Deze keer niet met Ranking the stars, maar met een eigen nieuwe show op RTL. Paul’s nummer 1 show lijkt in opzet identiek aan elke andere show die Paul ooit gemaakt heeft – interactieve praatprogramma’s blijven een beetje zijn stokpaardje – maar dan met kandidaten en gasten die ergens nummer 1 in zijn. Nummer 1 fan van iets zijn. Misschien wel de enige zijn in iets. Of iets als eerste gedaan hebben dan wel iets voor het eerst gaan doen of juist 111 jaar oud zijn. Verwarrend of niet? Wij wisten het ook niet meer, Paul was nergens heel duidelijk, iets met een 1 in ieder geval.

Monique van der Botox

Paul’s eerste gast was actrice Monique van der Ven. Daar viel ons gelijk iets aan op. Want wat heeft Monique eigenlijk een partij botox in haar gezicht laten de afgelopen 10 jaar. Doodzonde natuurlijk, want Monique was vroeger een heus mokkeltje. Kijk maar naar deze foto die we in een oude schoenendoos vonden.

monque van der ven heet

Later leren we dat de zoon van Monique zijn moeder te luid vind in het openbaar. Wij denken niet dat ze veel keuze heeft, want dankzij de botox zitten die kaken zo strak op elkaar dat ze extra hard moet praten om een stemgeluid te kunnen produceren. 

Wat een muts

Dan hadden we Teun, arme Teun. Vanuit de hele redactie willen we je graag het beste wensen na deze traumatische ervaring. Teun is 9 jaar en ontzettend fan van The Beatles. Daarom mocht hij een liedje voordragen. Één klein probleempje, Teun kan namelijk niet zingen. Na 2 minuten ons trommelvlies gemarteld te hebben zal het arme jongetje dan toch zeker wel naar huis mogen? Nee hoor, Paul stelt hem praktisch aan als sidekick van het programma, een soort nieuwe Adje. En net als bij Adje, moet ook Teun het vaak opnemen tegen Paul’s tirade aan flauwe grappen en slechte opmerkingen.

Hoe koud was het trouwens in de studio dat het kind een muts op moest de hele tijd? Of was dat alleen zodat Paul er grappen over kon maken? Van opmerkingen over de elfstedentocht naar grappen als “Oh is je vader vaak boos? Wat roept hij dan? Zet je muts af? hahahaha“. Arme, arme Teun. Trouwens, sinds wanneer laten we Paul in de buurt van kinderen? Voor je het weet eet hij ze namelijk op. 

Bizar spektakel

De rest van de show is een soort roetsjbaan van emoties. Mensen rennen op Paul af alsof het the hunger games zijn. Dames uit het publiek barste in zang uit over vogelpoep. Paul vraagt dertienjarige meisjes wanneer ze voor het eerst ongesteld werden. Paul gaat verkleed als vrouw naar de gynaecoloog. Er is een quiz, flauwe filmpjes, spuugspelletjes en de Sambalman, de beste sambal maker van Nederland. 

Behalve de beste sambal heeft hij waarschijnlijk ook het beste gevoel voor humor van Nederland: ”Waar zijn uw tanden dan?” “Thuis in de kast, de tandarts heeft me slechte tanden gegeven“. Deze viel ook op: “Wat is het geheim van uw sambal?” “Het beste recept“. Wij konden er erg om lachen.

Paul haalt ook reuzekonijn Rambo naar het podium. Het grootste konijn. Het zogeheten nummer 1 konijn. Paul legt eerst even uit voor de kijker wat een konijn is om vervolgens Flappie te gaan zingen. Dan word het heel zielig voor een moment. De eigenaresse legt uit hoe Rambo’s vader gestorven is aan longkanker na een brand. Paul weet de situatie gelukkig snel weer luchtig te krijgen: ”Longkanker? hij rookte zeker heel erg. Hahahaha“. 

Bo

Tot grote verbazing van het publiek blijkt Rolstoel basketbalster Bo te kunnen lopen. Bo is gelukkig minder gehandicapt dan iedereen aanvankelijk dacht. Wel is ze de leukste toevoeging aan het programma als je het ons vraagt. Ze is goedlachs, heeft een leuke stem, heeft humor en is ook niet verkeerd om naar te kijken. Een mokkel in de wording als je het ons vraagt. Je moet wel van een beetje sterke vrouwen houden, want Bo kan ons allemaal geblinddoekt verslaan met armpje drukken. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Razend knappe Pien Hersman deelt kusjes uit in slaapkamer (foto’s!)

Schaatsster Pien Hersman heeft zichzelf van meerdere kanten laten zien in de slaapkamer, iedereen smelt van de prachtige beelden!

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!