Borat is terug! Vooral zijn jonge dochter (15) zorgt voor problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sacha Baron Cohen is terug met zijn meest legendarische typetje Borat! Vooral Borats 15-jarige dochter steelt de show…

Na jaren in de Kazachse gevangenis gezeten te hebben is Borat eindelijk terug met een langverwacht vervolg op zijn eerste film. In ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan,’ voor het gemak Borat 2 genoemd, reist de besnorde ‘verslaggever’ terug naar Amerika. Hij heeft bovendien zijn jonge dochter meegenomen…

Borat 2: Maria Bakalova steelt de show

Hoewel Borat natuurlijk graag in het middelpunt van de belangstelling staat, heeft hij aan dochter Tutar een uitstekende sidekick. Tutar, gespeeld door de 24-jarige Maria Bakalova uit Bulgarije, reist stiekem met haar vader mee naar Amerika. Borat besluit haar vervolgens cadeau te doen aan Trumps running mate Mike Pence. Dat ‘Tutar’ nog maar 15 is zorgt in dit soort situaties natuurlijk voor veel problemen. Zeker als ze Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump, in een meesterlijk verborgen camera-stukje als ‘viespeuk’ weet te ontmaskeren. Bij gebrek aan een bioscooprelease zal je ‘m moeten streamen, maar da’s absoluut de moeite waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.