Borat is terug! Vooral zijn jonge dochter (15) zorgt voor problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sacha Baron Cohen is terug met zijn meest legendarische typetje Borat! Vooral Borats 15-jarige dochter steelt de show…

Na jaren in de Kazachse gevangenis gezeten te hebben is Borat eindelijk terug met een langverwacht vervolg op zijn eerste film. In ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan,’ voor het gemak Borat 2 genoemd, reist de besnorde ‘verslaggever’ terug naar Amerika. Hij heeft bovendien zijn jonge dochter meegenomen…

Borat 2: Maria Bakalova steelt de show

Hoewel Borat natuurlijk graag in het middelpunt van de belangstelling staat, heeft hij aan dochter Tutar een uitstekende sidekick. Tutar, gespeeld door de 24-jarige Maria Bakalova uit Bulgarije, reist stiekem met haar vader mee naar Amerika. Borat besluit haar vervolgens cadeau te doen aan Trumps running mate Mike Pence. Dat ‘Tutar’ nog maar 15 is zorgt in dit soort situaties natuurlijk voor veel problemen. Zeker als ze Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump, in een meesterlijk verborgen camera-stukje als ‘viespeuk’ weet te ontmaskeren. Bij gebrek aan een bioscooprelease zal je ‘m moeten streamen, maar da’s absoluut de moeite waard!

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten