Borat is terug! Vooral zijn jonge dochter (15) zorgt voor problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sacha Baron Cohen is terug met zijn meest legendarische typetje Borat! Vooral Borats 15-jarige dochter steelt de show…

Na jaren in de Kazachse gevangenis gezeten te hebben is Borat eindelijk terug met een langverwacht vervolg op zijn eerste film. In ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan,’ voor het gemak Borat 2 genoemd, reist de besnorde ‘verslaggever’ terug naar Amerika. Hij heeft bovendien zijn jonge dochter meegenomen…

Borat 2: Maria Bakalova steelt de show

Hoewel Borat natuurlijk graag in het middelpunt van de belangstelling staat, heeft hij aan dochter Tutar een uitstekende sidekick. Tutar, gespeeld door de 24-jarige Maria Bakalova uit Bulgarije, reist stiekem met haar vader mee naar Amerika. Borat besluit haar vervolgens cadeau te doen aan Trumps running mate Mike Pence. Dat ‘Tutar’ nog maar 15 is zorgt in dit soort situaties natuurlijk voor veel problemen. Zeker als ze Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump, in een meesterlijk verborgen camera-stukje als ‘viespeuk’ weet te ontmaskeren. Bij gebrek aan een bioscooprelease zal je ‘m moeten streamen, maar da’s absoluut de moeite waard!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.