Borat is terug! Vooral zijn jonge dochter (15) zorgt voor problemen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sacha Baron Cohen is terug met zijn meest legendarische typetje Borat! Vooral Borats 15-jarige dochter steelt de show…

Na jaren in de Kazachse gevangenis gezeten te hebben is Borat eindelijk terug met een langverwacht vervolg op zijn eerste film. In ‘Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan,’ voor het gemak Borat 2 genoemd, reist de besnorde ‘verslaggever’ terug naar Amerika. Hij heeft bovendien zijn jonge dochter meegenomen…

Borat 2: Maria Bakalova steelt de show

Hoewel Borat natuurlijk graag in het middelpunt van de belangstelling staat, heeft hij aan dochter Tutar een uitstekende sidekick. Tutar, gespeeld door de 24-jarige Maria Bakalova uit Bulgarije, reist stiekem met haar vader mee naar Amerika. Borat besluit haar vervolgens cadeau te doen aan Trumps running mate Mike Pence. Dat ‘Tutar’ nog maar 15 is zorgt in dit soort situaties natuurlijk voor veel problemen. Zeker als ze Rudy Giuliani, de advocaat van Donald Trump, in een meesterlijk verborgen camera-stukje als ‘viespeuk’ weet te ontmaskeren. Bij gebrek aan een bioscooprelease zal je ‘m moeten streamen, maar da’s absoluut de moeite waard!

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten