Bonnie Wright mag kaarsjes uitblazen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bonnie kennen we allemaal nog als het jongere zusje van Ron Wemel uit de Harry Potter films. Ze deed mee in alle zeven films, als tiener. Maar kleine meisjes worden groot en zo ook Bonnie. De actrice wordt deze maand dertig , maar ziet er nog steeds waanzinnig uit.

Harry Potter is ongetwijfeld de meest populaire filmreeks van de afgelopen eeuw. Wie is er niet groot geworden met perron 9 ¾, Zwerkbal en The boy who lived? En hoewel de meeste aandacht uit ging naar Emma Watson, waren er genoeg mensen die hun oogje hadden laten vallen op het jongste Wemel telg. Vele jaren later is Bonnie Wright opgegroeid tot een beeldschone dame, al zit haar acteer carrière een tikje op slot.

Lees ook: Emma Watson is nog even betoverend als vroeger

30 Kaarsjes

Ondertussen mag Bonnie Wright deze maand dus 30 kaarsjes uitblazen op haar verjaardagstaart. De actrice lijkt er met de jaren gelukkig alleen maar mooier op te zijn geworden. Haar verjaardag is trouwens niet de enige reden tot feest. Ook haalde ze onlangs de 3 miljoen volgers op Instagram. Er zijn dus nog genoeg mensen die willen weten hoe het gaat met Bonnie. En daar hoefde ze niet eens een spreuk voor uit te halen.

Instafamous

Bonnie is dus immens populair. En dat terwijl ze helemaal niet zo vaak meer te zien is in films. Haar looks zullen ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in haar populariteit, maar daar zal je niemand over horen klagen. Gedurfde outfits wilt Bonnie zich wel aan te wagen. En als je haar ziet dan is het logisch dat Harry uiteindelijk kiest voor de prachtige redhead.

Volledig gestopt met film is Bonnie ook weer niet. Ze floreert nu alleen iets vaker aan de andere kant van de camera. Zo heeft ze recent een videoclip uitgebracht. Haar smaak is toch wel een beetje aan de clip te zien. In de clip, toepasselijk genaamd Melt, komen de acteurs zo dicht en spannend bij elkaar dat het net lijkt of ze samensmelten. Als dit Bonnie’s stijl is, dan zou ze veel vaker als regisseur achter een camera moeten staan.

Een betere wereld

Bonnie volgt een beetje in de voetstappen van haar Harry Potter schoonzusje. Net als Emma Watson zet ze zich in voor een betere wereld. Klimaatverandering en milieu vind ze belangrijk. En aangezien ze niet even ‘accio vuilnis’ op de oceaan kan doen, moet ze andere manieren vinden om de wereld te redden. En als ze niet druk is met het redden van de wereld, dan brengt deze superster het liefste haar tijd door met haar kat. Het kleine wezentje wijkt niet van haar zijde, al kan dat komen omdat ze zich graag verbergt in Bonnie’s rode lokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!