‘Bondscoach Frank de Boer is NU al de weg kwijt’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Andere coaches zouden misschien meer krediet krijgen, maar wat Frank de Boer betreft is de maat bij de gemiddelde Nederlander nú al vol! Moet De Boer na deze uitermate teleurstellende eerste week al vrezen voor zijn baan?

Het Nederlandse volk lijkt niet heel veel langer nodig te hebben om een oordeel te vellen over nieuwe bondscoach Frank de Boer. Zijn eerste paar wedstrijden vielen niet alleen qua resultaten, maar ook qua spel ontzettend tegen: matige inzet, nul dreiging. Eerst in een vriendschappelijke pot, daarna in de Nations League. Hadden we dat met z’n allen aan kunnen zien komen? Blijkbaar wel!

[poll id=”61″]

‘Frank de Boer gaat niet slagen bij Oranje’

Het overgrote deel van onze lezers denkt dat Frank de Boer niet de juiste bondscoach voor Oranje is. Ruim 75% van de stemmers zei ‘Nee’ op de vraag of Frank de Boer gaat slagen bij het Nederlands Elftal. Deze vrees werd bevestigd door de matige resultaten tegen o.a. Mexico en Bosnië. Zijn opstellingen, wisselbeleid, media-optredens en ook dat opvallende meditatie-momentje zaaien twijfel bij journalisten én Oranjefans. Het is te hopen dat Oranje deze dip kan doorbreken voor ‘we’ wéér een eindtoernooi missen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.