Boerinnen Battle: Milou vs. Elise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mannelijke Boer Zoekt Vrouw-kijker zal vast niet alleen inschakelen voor Boerin Annemiek. Bij Boer Bastiaan lopen namelijk ook nog twee interessante ‘kippen’ over het erf: Milou en Elise. Het is soms echt net ’n kippenhok met deze twee dames. Achter elkaars rug om maken ze elkaar zwart, maar ook face-to-face kan het soms een beetje knetteren. Boer Bastiaan is een simpele boerenjongen. Veel van dit gekibbel ontgaat hem. Hoog tijd om deze arme geluksvogel een handje te helpen met deze eenmalige Battle of the Boerinnen: Milou vs. Elise!

Milou

Elise
Milou is de losse van het stel. Ze woont in de ‘grote stad’, is een tikkeltje flirterig, en heeft niet zo veel met het boerenleven. Wel ziet ze Bastiaan zitten, en dat laat ze regelmatig merken. Ook als haar rivaal Elise gewoon in de buurt is. Of het Milou gaat om het ‘winnen’ van deze boerderij battle, of dat ze écht gevoelens voor Bastiaan heeft is de vraag. Pit heeft ze sowieso!

Elise

Milou
Elise is iets braver dan Milou: ze komt uit Zeeland, net als Bastiaan. Ze is een paardenmeisje, en heeft minder issues met het wegcijferen van zichzelf ten koste van de boerderij. Bij Elise heeft Bastiaan de grootste kans op een warme prak op z’n bord na een lange werkdag!

Boerinnenscore

Milou
Ze kwam vroeger graag op de boerderij van haar opa en oma. Op de tractor rijden en kalfjes voederen vond ze fantastisch. Vond. Tegenwoordig verkiest Milou de grote stad boven het platteland. Wel heeft ze een huisje-boompje-beestje-achtige kinderwens.
Elise
Elise is juist vanuit de grote stad terug naar Zeeland verhuisd. Haar familie woont ‘om de hoek’ bij Bastiaan dus. Ze wil dolgraag moeder worden, en heeft aangegeven Bastiaan graag bij te willen staan in het boerenbedrijf. Als hij klaar is met ploegen, staat er dankzij Elise ’n zelfgemaakte prak op tafel!

Bedstee-score

Milou
Het klinkt natuurlijk lullig, maar die boeren zijn natuurlijk ook gewoon mannen. Het oog wil ook wat. Vandaar deze bedstee-score. Blonde Milou is een fervent danser. De temperamentvolle bachata is haar favoriet. Flexibel, los in de heupen – we hopen dat Bastiaan ’n flinke bedstee heeft!
Elise
Elise is lief, knap en sportief. Ze is een voetbalster. Die staan niet bepaald bekend om hun flexibele spieren, maar op het gebied van uithoudingsvermogen zit het goed.

Publieke opinie

Milou
Milou wordt niet altijd gewaardeerd bij de kijkers thuis. Volgens hen is Milou té flirterig, en brengt ze Bastiaans hoofd alleen maar op hol. Ze zou het verleidingsspel alleen maar willen winnen. Ook haar steken onder water richting Elise kunnen niet op veel waardering rekenen. Als Bastiaan op Twitter af gaat, kiest hij absoluut niet voor Milou.
Elise
Elise kan vaak op medelijden rekenen van de kijker. Ze moet namelijk opboksen tegen Milou, die het spelletje slim speelt. Als er iemand verdient te winnen, is het Elise volgens de Twitterende kijker. Het hangt er vanaf met welk lichaamsdeel Bastiaan z’n keuze maakt…

Winstkans

Milou
Het lijkt erop dat Bastiaan, vooral wegens reisafstand, niet voor Milou gaat kiezen. Milou lijkt namelijk niet zo’n zin te hebben om direct bij Bastiaan in de buurt te komen wonen, en dat kan voor deze workaholic een probleempje zijn. Als hij met z’n ‘gereedschap’ kiest, zal hij echter voor de ‘hoofd op hol-brenger’ Milou gaan.
Elise
Als Bastiaan met z’n hoofd kiest, gaat hij voor Elise. Deze dame is bereid hem bij te staan op z’n boerderij, woont al ‘om de hoek’, en kan ook best haar mannetje staan. Ze heeft zich nog niet gek laten maken door Milou, en blijft ondanks het soms kattige gevecht haar doel in zicht houden: een leven met Bastiaan.

[poll id=”21″]

 

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.