Boerin Bernice geniet enorm van spannend ritje tijdens Boer Zoekt Vrouw: ‘Hoppa’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Bernice lijkt het ein-de-lijk naar haar zin te hebben met een vlug ritje tijdens Boer Zoekt Vrouw…

Het is absoluut niet makkelijk voor Boerin Bernice om mee te doen aan Boer Zoekt Vrouw. Waar eerst zoveel mannen enthousiast waren dat ze allemaal uitgebreide brieven schreven aan de brunette, is dat gevoel nu totaal weg. Veel kijkers vinden Bernice erg saai en ongemakkelijk. Dit komt ook wel echt zo over, want Bernice vindt het duidelijk erg lastig om over gevoelens te praten.

Boerin Bernice zegt eindelijk dat het goed voelt

Er zijn toch wel echt twee mannen die niks liever willen dan boerin Bernice haar hart veroveren dus daarom doen ze goed hun best. De Friese Ype-Jacob lijkt eindelijk een manier te hebben gevonden om Bernice aan het lachen te krijgen. Zo zit hij met boerin Bernice op een quad en racen ze over het terrein. Bernice heeft een lach op haar gezicht en zegt dat ze het grappig vindt dat hij er zomaar hard van door ging. Zo zegt de boerin zelfs dat ze het wel een beetje normaal vindt voelen. En normaal is iets wat Bernice zich duidelijk niet heeft gevoeld sinds Boer Zoekt Vrouw. Ook zegt Bernice na het ritje dat ze niet meer weg rent, maar juist lekker blijft zitten.

Bekijk hier de video van Boerin Bernice.

Boerin Bernice haalt uit naar één van haar mannen

Nadat Boerin Bernice een ritje heeft gemaakt met Ype-Jacob, mag ook haar andere man genaamd Johan op de quad. Helaas lijkt hij toch een beetje onderdanig bij boerin Bernice te zijn, want dit keer rijdt de boerin zelf. Misschien vindt boerin Bernice Ype-Jacob dan toch stiekem wat leuker? Al zit ze in onderstaande video ook een keer voor de verandering dichtbij Johan terwijl ze weer proberen te praten over hun gevoelens. Ondertussen weten we wel dat dit boerin Bernice haar grootste nachtmerrie is. Het liefst heeft ze het gewoon over simpele dingen, want dan kan ze het allemaal nog wel aan. Johan probeert Bernice de tip te geven dat als er iets is dat ze het dan altijd mag vragen. Zo noemt Johan zichzelf een ‘open dagboek’, en niks is te gek voor hem. Daarna zegt Johan dat het wel lastig is en dat hij er zelf eigenlijk ook heel slecht in is om dingen te vragen. Daar lacht Bernice om en ze deelt een kleine sneer uit door te zeggen dat Johan tips geeft terwijl hij er zelf erg slecht in is.

Bekijk hier de video.

Boerin Bernice wil een hartje maken op het strand

Eindelijk is het tijd voor boerin Bernice en haar mannen om de boerderij in Zweden even uit te gaan en wat te gaan ondernemen. Bernice haar mannen lijken hier ook zin in te hebben en samen pakken ze de auto. Ype-Jacob zit achter het stuur en Bernice lijkt zelfs een beetje te flirten door te zeggen dat zijn bril hem goed staat. Vervolgens komen ze aan bij het strand en dan zegt Bernice dat ze een hartje zouden moeten tekenen in het strand met Friesland erin. Is dit wederom een kleine hint dat ze voor de Friese Ype-Jacob wil gaan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!