Boerin Annemiek vindt BZV-deelname op jonge leeftijd ‘wanhopig’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek heeft veel gehad aan haar Boer Zoekt Vrouw-deelname. Toch is ze lang niet altijd positief over de tijd dat ze op tv was… (Beeld: Instagram @annemiekkoekoek)

Samen met het tijdschrift Vrouw blikt Boerin Annemiek Koekoek terug op het afgelopen jaar. In 2020 was ze wekelijks op tv, zat ze verslagen in haar eentje aan de keukentafel, vond ze alsnog de liefde en raakte die later weer kwijt. Haar leven is in positief opzicht veranderd, maar als het aan Annemiek zelf ligt had het zomaar héél anders kunnen lopen…

Lees ook: Boerin Annemiek onthult plan om man te vinden

Boerin Annemiek: ‘BZV-deelname als 26-jarige wanhopig’

Het had niet veel gescheeld of we hadden Boerin Annemiek, buiten haar avontuurtje in de boerinnenkalender, helemaal niet gekend! De jonge boerin schreef zich niet zelf in, maar liet dat aan een stagiaire over die vond dat ze wel een vriendje kon gebruiken om haar te troosten na het overlijden van haar paard. Achteraf zegt ze daarover : “Uit mezelf had ik niet meegedaan. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het een fantastische ervaring, maar ik ben nog maar 26. Jezelf op die leeftijd opgeven, komt toch wat wanhopig over.”

Annemiek alleen aan keukentafel: ‘voelde me mislukt’

Heel Nederland had Boerin Annemiek onder het vergrootglas liggen. Ze viel extra op omdat ze niet alleen de enige vrouwelijke, maar ook veruit de jongste kandidaat was. Dat uitgerekend háár BZV-avontuur zo slecht afliep voelde dan ook als verlies bij de Drentse: “Toen alle mannen waren vertrokken en ik alleen aan de keukentafel zat, voelde ik me toch een partijtje mislukt.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!