Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit verwacht dat je als man snikkend met een doos tissues op schoot naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van ‘haar’ Amelie…

We weten niet hoe de vrouwelijke kijker omgaat met het vertrek van Bo Maerten uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ons valt het verschrikkelijk zwaar! Dankzij de Videoland-kijkers die qua GTST-afleveringen een week in de ’toekomst’ leven wisten we dat deze emotionele dag eraan zat te komen. De actrice, die normaal véél te weinig op tv is, wist de vervreemde mannelijke kijker met haar rol in de dagelijkse soap  weer terug te winnen. Nu Bo écht definitief afscheid heeft genomen als Amelie in de serie, zwaaien we met z’n allen weer af. Of is er nog hoop op een comeback?

Lees ook: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Amelie voor het laatst in Meerdijk?

Net zo plots als ze de serie ingeschreven werd, vertrekt Bo Maerten deze week uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar kunstzinnige personage Amelie kreeg veel te maken met de schurken van de soap, waardoor ze nu véél te vroeg haar aftocht moet blazen. Of zou het toch gewoon te maken hebben met het feit dat Bo Maerten zwanger is? Deze exit komt Bo vast goed uit, maar dat betekent niet dat de kijker er beter van wordt. Voor wie gaan we nu dagelijks inschakelen? Er zijn weinig andere GTST-actrices die ons met dit soort scènes gaan verwennen, vrezen we. Misschien dat Bo, net als Robin Martens of Cecilia Adorée, later terug kan keren…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kijkers in shock door twee nieuwe actrices in House of the Dragon (HBO Max)

Er gaat een grote wisseling van de wacht plaatsvinden in de serie House of Dragon, de opvolger van Game of Thrones op HBO Max.

Foto: Patricia Paay wijst eindelijk boosdoeners aan na berucht ‘vies filmpje’

Patricia Paay kan eindelijk praten over het vervelende voorval met een 'vies filmpje' dat van haar opdook een aantal jaar geleden.

Foto: Sensi Lowe deelt diepgaand kiekje van openhangend jurkje

Sensi Lowe plaatst wel vaker prachtige foto's van zichzelf, maar meestal zijn ze niet zo diepgaand als het volgende kiekje!