Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ooit verwacht dat je als man snikkend met een doos tissues op schoot naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van ‘haar’ Amelie…

We weten niet hoe de vrouwelijke kijker omgaat met het vertrek van Bo Maerten uit Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ons valt het verschrikkelijk zwaar! Dankzij de Videoland-kijkers die qua GTST-afleveringen een week in de ’toekomst’ leven wisten we dat deze emotionele dag eraan zat te komen. De actrice, die normaal véél te weinig op tv is, wist de vervreemde mannelijke kijker met haar rol in de dagelijkse soap  weer terug te winnen. Nu Bo écht definitief afscheid heeft genomen als Amelie in de serie, zwaaien we met z’n allen weer af. Of is er nog hoop op een comeback?

Lees ook: Bo Maerten is zwanger en dat kan je zien!

Amelie voor het laatst in Meerdijk?

Net zo plots als ze de serie ingeschreven werd, vertrekt Bo Maerten deze week uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar kunstzinnige personage Amelie kreeg veel te maken met de schurken van de soap, waardoor ze nu véél te vroeg haar aftocht moet blazen. Of zou het toch gewoon te maken hebben met het feit dat Bo Maerten zwanger is? Deze exit komt Bo vast goed uit, maar dat betekent niet dat de kijker er beter van wordt. Voor wie gaan we nu dagelijks inschakelen? Er zijn weinig andere GTST-actrices die ons met dit soort scènes gaan verwennen, vrezen we. Misschien dat Bo, net als Robin Martens of Cecilia Adorée, later terug kan keren…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!