Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste aflevering van Big Brother 2021 is inmiddels een feit. De 40-jarige blonde Daniëlle Dielemans, die vijf kinderen thuis heeft zitten, trok de meeste aandacht van de kijkers. En wel hierom!

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat de eerste Big Brother-aflevering op televisie verscheen. Sinds 1999 was de show dan ook een regelrechte hit. Drama, verraad, liefde en verlangen, het kwam allemaal aan bod in Big Brother. Dit seizoen zou volgens de makers weer net zo spraakmakend moeten worden als de voorgaande seizoenen van Big Brother.

Daniëlle krijgt kritiek vanwege Big Brother

En jawel, al bij aflevering 1 is er in ieder geval één kandidate die de gemoederen flink bezig houdt. De blonde 40-jarige moeder Daniëlle Dielemans krijgt namelijk wel wat kritiek te verduren. Men vindt het namelijk niet kunnen dat de Brabantse Daniëlle haar drie eigen kinderen en twee stiefkinderen 100 dagen achterlaat voor het programma. Daniëlle zelf schaalt haar deelname onder de noemer ‘me-time’ en zei: ‘Ik voel het oordeel van de moedermaffia al aankomen’. 

 

Veel vrouwen zijn fan van Daniëlle

Er zit overigens ook een andere kant aan het verhaal. Er zijn namelijk ook heel wat vrouwelijke kijkers, die juist helemaal fan zijn van de blonde Brabantse. Zij zijn dan wel weer wat minder fan van Theo.

Waar hebben we Theo toch eerder gezien?

Oh ja, dan nog even dit. Bij veel kijkers kwam Theo ze toch wel wat bekend voor. Twitteraar Daryl weet ons gelukkig te vertellen waarvan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.