Blonde Daniëlle laat kinderen achter voor Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste aflevering van Big Brother 2021 is inmiddels een feit. De 40-jarige blonde Daniëlle Dielemans, die vijf kinderen thuis heeft zitten, trok de meeste aandacht van de kijkers. En wel hierom!

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat de eerste Big Brother-aflevering op televisie verscheen. Sinds 1999 was de show dan ook een regelrechte hit. Drama, verraad, liefde en verlangen, het kwam allemaal aan bod in Big Brother. Dit seizoen zou volgens de makers weer net zo spraakmakend moeten worden als de voorgaande seizoenen van Big Brother.

Daniëlle krijgt kritiek vanwege Big Brother

En jawel, al bij aflevering 1 is er in ieder geval één kandidate die de gemoederen flink bezig houdt. De blonde 40-jarige moeder Daniëlle Dielemans krijgt namelijk wel wat kritiek te verduren. Men vindt het namelijk niet kunnen dat de Brabantse Daniëlle haar drie eigen kinderen en twee stiefkinderen 100 dagen achterlaat voor het programma. Daniëlle zelf schaalt haar deelname onder de noemer ‘me-time’ en zei: ‘Ik voel het oordeel van de moedermaffia al aankomen’. 

 

Veel vrouwen zijn fan van Daniëlle

Er zit overigens ook een andere kant aan het verhaal. Er zijn namelijk ook heel wat vrouwelijke kijkers, die juist helemaal fan zijn van de blonde Brabantse. Zij zijn dan wel weer wat minder fan van Theo.

Waar hebben we Theo toch eerder gezien?

Oh ja, dan nog even dit. Bij veel kijkers kwam Theo ze toch wel wat bekend voor. Twitteraar Daryl weet ons gelukkig te vertellen waarvan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...