Blonde barvrouw Ashley Zaat neemt afscheid bij VI: ‘Voorlopig allerlaatste Vandaag Inside’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een droevige dag bij Vandaag Inside! Een vast gezicht van Vandaag inside gaat het programma verlaten. Dit zal een gemis zijn voor iedereen bij de show en de fans thuis…

Barvrouw Ashley gaat met zwangerschapsverlof

Het team van Vandaag Inside zal met gemengde gevoelens de uitzending van 18 december 2023 gemaakt hebben. Het was een bijzondere aflevering voornamelijk voor barvrouw Ashley. Zij gaat het programma voor de komende tijd in ieder geval verlaten. Ashley is in verwachting van een kleine dus zal vanaf dit moment met zwangerschapsverlof gaan. Dit is natuurlijk prachtig nieuws! Het geslacht van de kleine is nog niet bekend en dat willen Ashley en haar partner ook niet weten tot aan de bevalling. Ashley is uitgerekend in maart 2024 dus zal een redelijke tijd afwezig zijn. Wie gaat nu René van der Gijp zijn rode wijntjes inschenken?

We gaan ervan uit dat Ashley na haar verlof gewoon weer terugkeert achter de bar, maar dat is nog niet bekend en zullen we dus nog niet weten. We hopen natuurlijk op een mooi verlof voor Ashley en dat ze daarna met nieuwe energie weer haar werk achter de bar weer oppakt. Wij zijn fan van Ashley!

Eus gaat los over Boa’s in Vandaag Inside

Naast dat het de laatste aflevering van Ashley was, vond Eus het een mooi moment om over Boa’s te klagen. Eus is geen fan van Boa’s kunnen we wel concluderen. Hij heeft geen goed woord over voor de handhavers van de wet. Hij begint zijn verhaal over Boa’s met dat als je niks kan dat je dan Boa wordt. Aan tafel wordt het ook wel de “speelgoed politie genoemd”. Dit zijn harde woorden van de Vandaag Inside tafel over de Boa’s.

Eus haalt een voorbeeld uit zijn woonplaats aan, een pakketbezorger was met de kerst en sinterklaas drukte hard aan het werk om alle pakketjes te bezorgen. Officieel mag je niet met de auto op het plein bij Eus zijn huis komen. De bezorger deed dit wel waardoor hij een boete kreeg van de Boa’s. Eus vind dit niet redelijk van de Boa’s. Hij vind dat ze de situatie van de bezorger beter in hadden moeten schatten. Hij krijgt bijval van Bas Nijhuis die ook wel eens een aanvaring met een Boa gehad heeft. De Vandaag Inside tafel is zacht gezegd niet te spreken over de Boa’s. Ze laten dan ook weinig heel van deze ambtenaren. Bekijk de beelden hier.

Jeugdboa Jackie is boos op Vandaag Inside tafel

De uitlatingen van Eus zijn ook onder de Boa’s niet onopgemerkt gebleven. Vandaag Inside krijgt dan ook een videoboodschap van een boze jeugdboa Jackie. Ze geeft aan dat wat er aan tafel gezegd werd totaal klopt en dat ze graag een keer uitleg over het boa-vak komt geven. Daarnaast bied ze de mannen aan om een dagje mee te lopen. René reageert meteen met: “leuk joh, nodig uitnodigen. Wel ff je auto goed zetten anders heb je er een bon opzitten”. Zou jij dit een toegevoegde waarde vinden in Vandaag Inside? Bekijk de beelden Hier

Wil je Ashley niet te erg missen? Check dan haar instagram!

Als je nou niet genoeg kan krijgen van de blonde barvrouw Ashley. Wat wij snappen! Dan kun je altijd de instagram van barvrouw Ashley bekijken en gaan volgen om niks van haar te missen.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!